Stiri

Încarcă online cartele prepaid

fonmoney

Fonmoney este un serviciu dedicat cu precădere celor ce se aflî în străinătate și doresc să reîncarce o cartele preplătită a unui operator de la noi. Serviciul permite din orice țară a lumii, transferul de credit pe cartelele reîncărcabile de la cei mai mari trei operatori GSM din România. Fonmoney este ideal pentru plata convenabilă a facturilor de telefon ale rudelor sau prietenilor.

Fonmoney funcționează în felul următor

Introduceți pe fonmoney.ro numărul de telefon pe care doriți sa-l încărcați și suma dorită. Plata se face cu transfer bancar direct, carte de credit sau Paysafecard. La scurt timp, beneficiarul primește un sms cu anunțul creditului suplimentar. Banii sunt transferați în formă de credit pe cartelele reîncărcabile.

„Mulți dintre români lucrează în străinătate și își sprijină familiile prin transfer de bani. O mare parte a banilor respectivi e folosită pentru lucruri de folosință zilnică – chirie, curent sau facturi telefonice. Fonmoney reprezintă în astfel de cazuri o super alternativă, deoarece tarifele sunt mult mai mici decât la transferuri bancare convenționale. Mai mult, Fonmoney poate fi accesat ușor și rapid pe internet. Nu este nevoie de cont, atât în cazul expeditorului, cât și în cel al destinatarului“, spune Mirko Kinigadner, fondatorul și administratorul Fonmoney. „Fonmoney și-a propus să ofere tuturor oamenilor din lume posibilitatea de a-și susține financiar familia și prietenii“, conform Kinigadner.

fonmoney

Via Medialook.ro

To Top