Stiri

Interfață grafică pentru telefoanele Huawei

Huawei a prezentat cu ocazia târgului berlinez primele imagini cu noua interfață Emotion UI. Destinată terminalelor ce rulează pe platforma Android, Emotion UI va juca un rol important în consolidarea poziţiei gamei de smartphone-uri Huawei.

Interfaţa Emotion UI prezentată la IFA 2012 a arătat doar o parte din ceea ce consumatorii vor vedea la produsul final. Emotion UI îmbunătăţeşte experienţa de utilizare şi o face mai simplă. Ba mai mult, interfaţa proprie Huawei le permite utilizatorilor să personalizeze designul şi funcţiile paginii de pornire a smartphone-ului pentru a se potrivi nevoilor lor. De asemenea, funcţiile folderelor sunt simplificate pentru un acces mai uşor la aplicaţii. “Me Widget” permite utilizatorilor să combine toate informaţiile şi funcţiile de care au nevoie într-un singur widget, customizabil, în timp ce “Smart Tutorial” joacă rolul unei funcţii de support care să îi ajute pe utilizatorii începători să se pună la curent cu dotările telefonului în cel mai scurt timp posibil.

După expoziţia IFA, Emotion UI va trece în următoarea etapă a dezvoltării sale, în funcţie de dorinţele şi nevoile consumatorilor. Începând din 30 august 2012, Huawei va apela la utilizatori pentru a primi feedback în ce priveşte designul şi funcţionalitatea noii interfeţe şi îşi pot spune părerea scriind la următoarea adresă de mail: emotion@huawei.com. Versiunea în limba engleză a interfeţei UI va fi disponibilă pentru descărcare în ultimul trimestru al lui 2012.

To Top