Review

invisibleSHIELD review

Care este prima ta grijă după ce ţi-ai cumpărat gadgetul mult visat? Sa te gandeşti cum să-l protejezi de zgârieturi… Cunosc persoane care ţin folia de plastic pe ecranul telefonului cel nou până când acesta se dezlipeşte singur. Nu-i o soluţie prea elegantă, nu-i aşa?

Pentru protejarea gadgeturilor puteţi apela la o soluţie testată de noi: folia protectoare invisibleSHIELD. La început am fost sceptici dar dupa o lună de testare pe un iPhone putem să declarăm că am fost convinşi de eficienţa acestei soluţii. (daca vrei si tu o folie caută la sfarşitul articolului concursul la care poţi câştiga şi tu o folie protectoare invisibleSHIELD pentru telefonul tău!)

ZAGG invisibleSHIELD

Curioşi din fire ne-am documentat şi am aflat că folia protectoare invisibleSHIELD işi are originile în domeniul militar, unde a fost folosită pentru elicele elicopterelor protejandu-le de praf, mizerie şi pietris. Sună foarte ciudat dar folia nu poate fi zgâriată sau ruptă datorită tehnologiei nano-memory

Particularitatile tehnice ale foliei protectoare invisibleSHIELD:

• Grosimea de doar 0.2 mm nu modifica in vreun fel forma dispozitivului, de aceea invisibleSHIELD este cea mai subtire husa din lume pentru mii de aparate electronice.
• Structura produsului este atat de solida incat www.iShield.ro ofera garantie pe viata. Daca apare vreo zgarietura pe folie, aceasta va fi inlocuita gratuit pentru tot restul vietii gadgetului.
• Dimensiunea si forma foliei poate fi personalizata pentru orice tip de gadget datorita preciziei cu care echipamentele laboratorului de creatie www.iShield.ro executa machetele de produs.
• Daca se doreste indepartarea foliei de pe aparat, aceasta se poate face in conditii normale fara nicio dificultate si fara resturi lipicioase.
• Acopera zgarieturile existente pe gadget.
• Acopera toata suprafata gadgetului.
• Imbunatateste aderenta.

Concurs: câştigă şi tu o folie protectoare invisibleSHIELD

FORMULAR DE PARTICIPARE
Concurs desfasurat de www.pcnews.ro in colaborare cu www.iShield.ro

REGULAMENT
1. Premiile acordate
Premiile acordate in cadrul acestui Concurs constau in trei folii de protectie indestructibila invisibleSHIELD de la www.iShield.ro.
Numarul posibil de castigatori este de trei si fiecare castigator va primi o folie de protectie invisibleSHIELD.
Fiecare castigator va avea posibilitatea sa-si aleaga folia potrivit modelului de telefon pe care acesta il detine, consultand magazinul oficial de folii protectoare www.iShield.ro

2. Participantii
La acest concurs pot participa numai persoanele de nationalitate romana cu varsta de peste 18 ani.
La acest concurs pot participa doar persoanele rezidente in Romania.
Angajatii www.pcnews.ro respectiv www.iShield.ro, rudele acestora pana la gradul IV inclusiv nu au dreptul de participare la aceasta campanie de promovare.

3. Perioada de desfasurare
Perioada de desfasurare a concursului este 14 decembrie 2009 – 31 decembrie 2009

4. Inregistrarea si conditiile de participare
Inregistrarea la acest concurs se face prin intermediul www.pcnews.ro pe baza completarii formularului de participare.

O persoana este considerata inscrisa in Concurs sub urmatoarele conditii:
a) daca raspunde corect la cele doua intrebari din formularul de participare;
b) daca completeaza datele personale din formularul de concurs corect si complet pentru a putea valida inscrierea in concurs;
c) daca accepta regulile stipulate in acest regulament.

Fiecare participant se poate inscrie o singura data, drept urmare daca acesta se va inregistra de mai multe ori, va fi luat in considerare numai primul formular completat.
Utilizarea unui nickname/porecle in locul numelui, folosirea unei adrese de e-mail ireala sau folosirea oricaror alte date eronate determina anularea participarii persoanei la acest concurs.
5. Desemnarea castigatorilor

Desemnarea castigatorilor se va face de catre www.iShield.ro in mod aleatoriu, printr-o selectie computerizata a participantilor inregistrati la acest Concurs.

6. Acordarea premiilor
Premiile se vor acorda dupa ce castigatorul va fi contactat telefonic de catre echipa iShield.ro pentru stabilirea detaliilor aferente.
Lista castigatorilor va fi anuntata pana la data de 30 Ianuarie 2010 si va fi afisata pe www.iShield.ro si pcnews.ro

FORMULAR DE INREGISTRARE (trimite datele urmatoare pe adresa de email: concurspcnews@gmail.com
Date generale:
1. Nume
2. Prenume
3. E-mail
4. Telefon
5. Oras
6. Adresa completa
7. Varsta
8. Sex
9. Ocupatie
10. Model telefon

Intrebari de participare:
1. Care este cel mai important lucru atunci cand cautati o husa de protectie pentru telefonul dumneavoastra ?
Raspuns:

2. Ce cunoasteti despre tehnologia de protectie invisibleSHIELD de la iShield.ro ?
Raspuns:

To Top