Stiri

Kaspersky lansează un curs online de inginerie inversă pentru malware

Curs online Kaspersky de inginerie inversă pentru malware
Curs online Kaspersky de inginerie inversă pentru malware
(CREDIT: Kaspersky)

Având în vedere restricțiile pandemice din ultimul an, popularitatea cursurilor online a crescut semnificativ. Pentru a-i ajuta pe cei care doresc să își îmbunătățească nivelul de analiză a malware-ului și capacitățile de inginerie inversă și care ar dori să facă acest lucru online, Kaspersky a introdus un nou curs de instruire dedicat acestei abilități, numit  Targeted Malware Reverse Engineering.

Destinat celor care au deja o înțelegere de bază a analizei malware, programul de învățare individuală va permite atât specialiștilor, cât și echipelor să stăpânească abilitățile aplicate de inginerie inversă chiar din confortul propriilor case, urmărind cele mai bune practici prezentate de Kaspersky Global Research & Analysis Team.

Potrivit unui sondaj Kaspersky, care a chestionat factorii de decizie din domeniul IT, 41% dintre companiile mari care intenționează să își mărească bugetul de securitate IT sunt motivate de nevoia de a-și îmbunătăți expertiza în domeniul securității. În acest climat, acei profesioniști în securitate IT care doresc să progreseze în carieră ar trebui să caute să se perfecționeze pentru a satisface această nevoie.

Cursul permite învățarea practică a celor mai bune tehnici, alături de Denis Legezo și Ivan Kwiatkowski, cercetători de securitate în cadrul echipei globale de cercetare și analiză Kaspersky. Echipa Global Research Analysis (GReAT) este un grup de securitate cibernetică recunoscut la nivel internațional, de cercetători malware și „vânători” de amenințări, care se concentrează pe amenințări sofisticate și pe modul de apărare și răspuns la acestea.

Cursul conține peste 50 de tutoriale video bazate pe 10 cazuri recente de APT (Advanced Persistent Threat) din viața reală, pe care experții le-au cercetat personal, inclusiv MontysThree, LuckyMouse și Lazarus.

To Top