Stiri

Kinetis seria L disponibil pe scară largă

Freescale Semiconductor

Microcontrolerele stau în spatele fiecărui echipament inteligent, de la automobile la mașini de spălat. Chiar dacă nu le putem cumpăra de la magazin și de multe ori nu prea știm ce fac cu adevărat, cum sunt concepute sau programate e bine să avem cunoștințe minime despre microcontrolere.

Linia de microcontrolere Kinetis seria L de la Freescale Semiconductor este acum disponibilă pe scară largă. Microcontrolerele sunt construite pe baza procesorului ARM Cortex-M0+, pe 32 de biți.

Fiecare familie Kinetis seria L include opţiuni de memorie flash scalabilă, contorizare pini, periferice analoge de control, comunicaţie şi sincronizare care furnizează căi uşoare de migraţie pentru extinderea liniei de produse finite.

Caracteristicile microcontrolerului KL25 MCU includ:

Nucleu ARM Cortex-M0+ 48 MHz
Executarea codului de până la 40 uA/MHz din memoria flash
Memorie flash de la 32 KB la 128 KB
Convertor de înaltă viteză 12/16-biţi de la analog-la-digital
Convertor 12 biţi de la digital-la-analog
Comparator analog de mare viteză
Senzori la atingere cu energie redusă
Temporizatori puternici pentru o gamă largă de aplicaţii, inclusiv controlul motoarelor
OTG/dispozitiv/host USB 2.0 de mare viteză

Microcontrolerul Kinetis seria L MKL25Z128VLK4 (80 LQFP) MCU este acum disponibil la un preţ recomandat de revânzare de 1,98 $ (USD) în cantităţi de 10.000 de unităţi. Platforma de dezvoltare Freescale Freedom (FRDM-KL25Z) este disponibilă la un preţ recomandat de revânzare de 12,95 $ (USD). Modulul Tower System TWR-KL25Z este disponibil la un preţ recomandat de revânzare de 99 $ (USD).

S-a planificat o disponibilitate pe scară largă a dispozitivului de bază (entry-level) Kinetis seria L, KL02 MCU, la începutul anului 2013, la un preţ recomandat de revânzare de 49 cenţi (USD).

Freescale Semiconductor

To Top