Stiri

Lămpile Verbatim cu LED pentru spațiile publice

Iluminatul încăperilor se schimbă radical chiar în aceste vremuri trăite de noi. Becul incandescent va ieși treptat de pe piață pe măsură ce stocurile se epuizează iar în locul lui vor intra lămpile fluorescente și becurile cu LED-uri albe. Verbatim a introdus o gamă de lămpi LED de înaltă performanţă dezvoltate pentru înlocuirea iluminatului cu halogen, în special pentru locatiile ospitaliere şi retail. De ce menționează Verbatim – în locațiile ospitaliere şi retail? pentru că becurile cu LED-uri sunt atât de scumpe încât costul lor nu se amortizează într-o utilizare normală de câteva ore pe zi.

Cu un index minim de redare al culorii de 95 şi un spectru larg alb de la 2700 la 4000K, lămpile LED cu CRI ridicat redau culorile într-un mod cât mai natural.
Lămpile PAR16 GU10, ce oferă o temperatură de culoare ‘alb cald’ de 2700K, sunt disponibile în variante de 6W şi 8.5W pentru înlocuirea becurilor cu halogen de 35W respectiv 50W. Sunt ideale pentru instalarea în locaţii ospitaliere precum hoteluri, restaurante, muzee şi centre de conferinţă cât şi pentru amplasări precum coridoare, casa scărilor sau în bucătărie. O lampă cu socket scurt PAR30 E27 de 14.5W înlocuieste un bec pe halogen de 75W utilizat de regulă de către retaileri pentru luminarea vitrinelor, sălilor de expoziţie, şi alte zone de prezentare. Cu o temperatură de culoare ‘alb neutru’ de 4000K, becul LED dezvoltă 680 de lumeni şi creează un con de lumină consistent.

Din gama profesională Verbatim face parte şi noua lampă LED AR111, ce oferă un randament de 750 lumeni şi o forma scurtapentru a facilita utilizarea sa în locaţiile retail. Cu un con de lumină de 25 de grade, este ideală pentru iluminatul accentuat din magazine. Producătorul a dezvoltat o lampă PAR16 GU 10 de 7W cu un randament de 370 lumeni ca alternativă la becul pe halogen de 50W, de asemenea adaptat la iluminatul accentuat şi iluminarea de fundal.

Lampa LED reglabilă de 3.5W tip lumânare cu un randament de 150 lumeni este încă un plus formidabil in oferta actuala, un model remarcabil la gama profesională. Cu o temperatură de culoare de 2700K, lămpile emit o strălucire calda si primitoare şi reprezintă soluţie economică optimă de iluminat pentru candelabre.

To Top