Stiri

Lenovo expune trei noi stații de lucru mobile

Lenovo ThinkPad P51s
Lenovo ThinkPad P51s

Lenovo Workstations anunță că va expune trei noi stații de lucru mobile în cadrul ediției 2017 a SOLIDWORKS World.
Lansarea Lenovo ThinkPad P51s și P51, precum și a Lenovo ThinkPad P71 pregătit pentru realitatea virtuală (VR), oferă participanților posibilitatea de a vedea aceste stații de lucru actualizate și de a se bucura de o demonstrație interactivă a tuturor capabilităților integrate în aceste dispozitive de lucru performante, subțiri și ușoare – inclusiv cele mai noi plăci grafice NVIDIA Quadro pentru dispozitive mobile și VR-ready.

Lenovo ThinkPad P51s

Lenovo ThinkPad P51s

Conceput pentru a livra un nivel revoluționar de performanță, fiabilitate și o durată de viață mai mare a acumulatorului, noul ThinkPad P51s dispune de o nouă carcasă, proiectată să îndeplinească nevoile clienților care își doresc un dispozitiv puternic, dar portabil. Concepută cu gândul la inginerii și designerii profesioniști, această stație de lucru mobilă este dotată cu procesoare Intel Core i7 generația a 7-a și cele mai noi plăci grafice NVIDIA Quadro dedicate, precum și un ecran 4K UHD IPS cu cameră IR opțională.

ThinkPad P51s continuă să aibă un design ușor, cu 22 g sub greutatea generațiilor anterioare, și dimensiunea unui Ultrabook chiar dacă integrează toate aceste caracteristici tehnice inovative. De fapt, P51s este cea mai ușoară și mai subțire stație de lucru mobilă ThinkPad de până acum. Prevăzută cu tehnologia Intel Thunderbolt 3 cu soluție de andocare, ThinkPad P51s oferă utilizatorilor o conectivitate ultra-rapidă și capacitatea de a transfera super rapid fișiere de mari dimensiuni.

Lenovo va prezenta și noul ThinkPad P51 – cu ecran 4K IPS, 100% acoperire a gamei cromatice și soluția de calibrare a culorilor X- Rite Pantone – precum și primul ThinkPad P71 VR-ready. Aceste stații mobile au fost testate în baza MIL-SPEC și sunt dotate cu un sistem de răcire cu două ventilatoare pentru a permite clienților să valorifice la maxim sistemul pentru o utilizare zilnică mai fiabilă. Mai mult, noile stații de lucru oferă o memorie de 2400MHz DDR4, cea mai rapidă memorie disponibilă într-o stație de lucru mobilă, cu potențial de stocare masiv, și are capacitatea de a gestiona până la patru dispozitive de stocare. Integrând cele mai noi procesoare Intel Xeon pentru stații mobile, aceste sisteme din seria ThinkPad P certificate ISV dau utilizatorilor puterea și portabilitatea de care au nevoie pentru a lucra mai bine și mai rapid.

De asemenea, Lenovo dă viață realității virtuale cu noul ThinkPad P71. Una dintre cele mai intens discutate tehnologii în acest moment, VR are capacitatea de a oferi noi perspective vizuale și experiențe submersive în fluxul de lucru al clienților Lenovo. Datorită unui GPU integrat NVIDIA Pascal-based Quadro, noul Lenovo ThinkPad P71 oferă un nivel de performanță impresionat, superior experiențelor de până acum cu stațiile de lucru mobile, fiind certificat Oculus, HTC și NVIDIA pentru VR-ready.
ThinkPad P71 le oferă profesioniștilor din orice industrie, de la mass-media și divertisment până la producție, cel mai puternic sistem dedicat tehnologiilor noi și emergente pentru a îndeplini exigențele celor mai pretențioși utilizatori care lucrează în cele mai solicitante domenii.

La nivel global, Lenovo ThinkPad P51s va fi disponibil în luna martie, cu un preț de pornire de 1.049 de dolari, în timp ce ThinkPad P51 și P71 vor fi disponibile în luna aprilie, la prețul 1.399 dolari și, respectiv, 1.849 de dolari.

To Top