Stiri

Lenovo lansează noul laptop Thinkpad X1 Carbon Mystique

Lenovo Thinkpad X1 Carbon Mystique
Lenovo Thinkpad X1 Carbon Mystique

Lenovo anunţă lansarea oficială în România a noului laptop ThinkPad X1 Carbon Mystique, vârful de gamă al familiei de dispozitive portabile Thinkpad. Noul laptop, cu un ecran de 14 inci şi o greutate de numai 1.28 kg, este extrem de rezistent şi performant datorită construcţiei sale din fibră de carbon şi echipamentelor premium precum tastatura Adaptive Keyboard, bateria cu tehnologie RapidCharge, sistemul patentat de răcire şi un uimitor ecran ThinkPad ColorBurst Display.

Noul X1 Carbon Mystique este disponibil cu ecran touch cu 10 puncte de atingere, ceea ce îmbunătăţeşte acurateţea şi responsivitatea navigării. Ecranul anti-strălucire ThinkPad ColorBurst Display (WQHD, 2560 x 1440) afişează un text mult mai clar, cu imagini strălucitoare şi culori reale. Varianta HD+ (1600 x 900) este de asemenea disponibilă.

Folosirea noului thinkPare d X1 Carbon este acum mai simplă decat oricând, datorită sistemului de control prin gesturi, iar tastatura dispune de tehnologia intuitivă Adaptive Keyboard – care modifică automat funcţiile şi aspectul tastelor suplimentare, în funcţie de aplicaţia care rulează.
Echipat standard cu un cititor de amprente, noul X1 Carbon permite logarea pe baza datelor biometrice, astfel încât o simplă atingere de deget devine parola dumneavoastră. Caracteristicile de securitate Intel şi opţiunile vPro măresc nivelul de protecţie, iar cipul Trusted Platform Module (TPM) criptează şi mai profund datele sensibile.

Lenovo Thinkpad X1 Carbon Mystique

Lenovo Thinkpad X1 Carbon Mystique

Noul X1 Carbon oferă 9 ore de autonomie la o singură încărcare. Iar dacă la finalul zilei mai aveţi de lucru, tehnologia RapidCharge încarcă bateria până la 80% în mai puţin de o oră.

Mystique este disponibil cu ecran touch cu 10 puncte de atingere, ceea ce îmbunătăţeşte acurateţea şi responsivitatea navigării. Ecranul anti-strălucire ThinkPad ColorBurst Display (WQHD, 2560 x 1440) afişează un text mult mai clar, cu imagini strălucitoare şi culori reale. Varianta HD+ (1600 x 900) este de asemenea disponibilă.

To Top