Editorial

Lost – episodul final

A fost difuzat ultimul episod din ultima serie Lost. A fost mult timp pe lista mea de preferinte dar acest ultim episod m-a facut sa imi doresc sa nu ma fi uitat niciodata la el. Nu o sa povestesc nimic aici pentru a nu „strica” placerea celor care nu l-au vazut inca dar imi permit 3 cuvinte: „bataie de joc”.

lost-final

Ca audienta Lost a pierdut teren pe parcursul celor 6 serii. Daca la episodul pilot a debutat furtunos cu 18.6 milioane de telespectatori si a scazut la o medie de 16 milioane pana la sezonul 4. Episoadele din sezonul 5 au inregistrat o medie de 11 milioane din cauza scenariilor incalcite si aiuristice. Sezonul 6 a incercat sa salveze ce mai era de salvat si a reusit sa adune la ultimul episod (denumit The End) 13.5 milioane de telespectatori care pun pariu ca au fost dezamagiti de ce au pregatit scenaristii pentru marele final.

O audienta de 13.5 milioane de telespectatori pare mare dar pentru un final de serial de succes nu este asa de impresionanta. De exemplu ultimul episod din Seinfeld a avut 76.3 milioane de telespectatori, Friends 52 milioane, iar ultimul episod din MASH a reusit o audienta imensa: 121 milioane.

To Top