Stiri

Maguay încheie un parteneriat cu un mare magazin online

Maguay, cel mai important producător autohton de PC-uri de gaming anunță parteneriatul încheiat cu ComputerGames.ro, cea mai importantă comunitate de gaming din România.

Dacă la ultimele ediții de DreamHack Bucharest, sistemele Maguay au putut impresiona atât prin designul futurist și performanța extremă, în edițiile din acest an ale DreamHack-ului, sistemele Maguay vor putea fi achiziționate chiar la fața locului.

„Am încheiat acest parteneriat pentru a pune laolaltă expertiza și pasiunea celor două echipe Maguay și ComputerGames.ro, lideri în domeniu: cei peste 20 ani de experiență ai companiei Maguay, în construirea serverelor și a PC-urilor de înaltă performanță și cei peste 18 ani de activitate ai ComputerGames.ro, promotorul sportului electronic în România și peste hotare. Expertiza si pasiunea comună pentru gaming au dus la crearea PC-urilor ideale pentru pasionaţi, dar mai ales pentru profesionişti.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

„Colaborarea cu echipa Maguay în cadrul DreamHack Bucharest a devenit mai mult decât tradiție, este un parteneriat firesc, așteptat de fanii sportului electronic, care caută perfomanța în echipamente și o găsesc în produsele Maguay”, a declarat Silviu Stroie, Directorul ComputerGames.ro, organizator al festivalului digital DreamHack Bucharest.

Partener DreamHack pentru al treilea an consecutiv, Maguay va participa și în acest an la DreamHack Bucharest 2015, eveniment ce va avea loc în perioada 24-26 aprilie, la Sala Polivalentă, atât cu sistemele desktop de gaming Maguay, powered by ASUS cât și cu cele mai puternice laptop-uri de gaming din România, bazate pe cele mai noi procesoare grafice NVIDIA GeForce GTX din seria 9.

„Printre planurile Maguay din acest an se regăsește din nou acest segment în ascensiune, al gaming-ului. În 2012 am primit de la gigantul Intel, în cadrul târgului internațional CeBIT, premiul special pentru contribuția remarcabilă adusă în educarea clienților în utilizarea tehnologiilor de server Intel. Acum facem același lucru, pentru segmentul gaming-ului. Proiectăm sisteme de gaming fiabile, puternice și totodată accesibile ca preț, pe care le promovăm cu ajutorul partenerilor noștri și prin intermediul evenimentelor dedicate pasionaților de gaming.” a declarat Corvin Pughin, Commercial Manager, Maguay.

În continuarea surprizelor pe care Maguay le va pune la dispoziție participanților la DreamHack Bucharest 2015 se regăsesc și prețuri speciale pentru toți participanții, trei ediții speciale de sisteme de gaming special create pentru Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), DOTA 2 și League of Legends plus mini-competiții cu premii la standul Maguay și multă, multă distracție.

Noi servere Maguay

To Top