Stiri

Masa TomTouch este impresionanta

Dacă iPhone vi se pare un dispozitiv interesant și spectaculos, imaginați-vă cum ar arăta un model al cărui ecran are diagonala de un metru. Mesele interactive TomTouch sunt desprinse parcă din Star Trek Generația Următoare fiind un accesoriu impresionant pentru hotelurile de lux, baruri și restaurante.

Multitouch înseamnă capacitatea de a înregistra, citi şi interpreta cel puţin trei atingeri simultane a unei suprafeţe touchscreen. Acest tip de tehnologie permite interpretarea simultană a unui număr nelimitat de atingeri pe aceeaşi suprafaţă.

Prin tehnologia FTIR, suprafaţa acrilică este umplută cu raze infraroşii de lumină datorită instalaţiei de LED-uri de jur împrejurul acrilicului. Fasciculul de lumină este prins înăuntrul acrilicului prin principiul reflexiei interne; atunci când un obiect vine în contact cu suprafaţa acrilică, aceasta „frustrează” lumina infraroşie, care este reflectată în jos spre a fi interpretată de către camera IR, care face legătura cu software-ul specific. Un strat de cauciuc siliconic este folosit ca o „suprafaţă conformă”, pentru a ajuta la îmbunătăţirea glisării şi sensibilităţii aparatului.

Noua masă multitouch suportă sisteme de operare Windows şi MacOSX şi are în dotare caracteristici superioare de sunet şi imagine, cu design customizabil la cerere.
Mesele interactive TomTouch sunt concepute de o firmă românească și sunt disponibile la cerere.

To Top