Stiri

HP lansează în România Z1

HP lansează astăzi în România prima staţie grafică all-in-one din lume cu un display cu diagonală de 68,6 cm (27 inci). Stația grafică are un design inteligent fiind susținută de procesoare Intel Xeon, placa video NVIDIA Quadro şi abilitatea de a reda peste 1 miliard de culori. Componentele pot fi înlocuite rapid cu unele noi astfel încât utilizatorul să poată menține la zi sistemul grafic. Spre deosebire de alte modele, Z1 permite un upgrade real.

Prima staţie all-in-one din portofoliul nostru, HP Z1, reprezintă o adevărată revoluţie tehnologică pentru modul de lucru al specialiştilor în arhitectură, dezvoltare web sau graficieni. Designul unic, experienţa vizuală îmbunătăţită şi performanţa de procesare ne vor ajuta să atragem noi clienţi şi să ne consolidăm poziţia de lideri de piaţă în acest segment”, a declarat Tiberiu Dobre, PSG Country Manager HP Romania.

HP Z1 încorporează plăci video profesionale NVIDIA Quadro, memorie ECC, procesoare Intel Xeon quad-core şi soluţii de software furnizate de vendori independenţi. Utilizatorii pot alege, de asemenea, dintr-o gamă de tipuri de stocare diferite, ce includ configuraţii SATA de 7.2K, respectiv de 10K, SSD sau RAID opţional, drive-uri mobile (AMO), un cititor de card media care poate citi formate diferite şi mai multe drive-uri optice.

Tot astăzi, HP lansează în România noile staţii grafice HP Z , gamă ale cărei echipamente au acum un design nou şi procesoare cu nucleuri multiple și care pot susţine un plus de performanţă.

— Proiectat pentru a satisface cele mai exigente cerinţe de vizualizare, HP Z820 este ideal pentru utilizatorii din domenii de activitate precum industria petrolieră și gazelor, design computerizat, inginerie, medicină, media și divertisment. Noul echipament dispune de un procesor cu 16 nuclee, până la 512 GB de memorie ECC, 14 TB de spațiu de stocare și placă grafică dual NVIDIA Quadro 6000.

HP Z620, pe de altă parte, este un echipament care poate susţine cu uşurinţă activitatea clienţilor care lucrează în domeniul financiar, în procesare video, animație, arhitectură și proiectare, remarcându-se, de asemenea, prin modul silenţios de funcţionare şi designul compact. Actualizat pentru a fi compatibil atât cu procesoare single-socket, cât şi cu cele dual-socket, HP Z620 este o stație grafică performantă cu un procesor cu 16 nuclee, până la 96 GB de memorie ECC, 11 TB de spațiu de stocare și placă grafică NVIDIA Quadro 6000 sau dual NVIDIA Quadro 5000.

— Proiectat pentru a satisface nevoile de calcul și grafică ale arhitecţilor şi ale clienților care desfăşoară activităţi de bază de design de produs şi editare foto și video, HP Z420 încorporează cele mai noi modele de procesoare Intel Xeon E5-1600 și E5-2600, oferind astfel până la 64 GB de memorie ECC, 11 TB de spațiu de stocare și placă grafică NVIDIA Quadro 5000 sau dual NVIDIA Quadro 2000.

To Top