Jocuri

Men in Black 3 ajunge pe telefoanele mobile

Jocul Men in Black 3 va ajunge pe telefoanele mobile. “Suntem mai mult decât bucuroși să putem lucra alături de Sony Pictures Consumer Products la dezvoltarea jocului Men In Black 3, având ca inspirație franciza de mare succes Men in Black ”, spune Karine Kaiser, VP Marketing & Licensing al Gameloft. “Considerăm că această colaborare este o oportunitate foarte bună de a oferi publicului un mod nou și mult mai personal de a interacționa cu personajele iconice ale filmului și cu universul distinctiv al acestuia.

Gameloft a lucrat îndeaproape cu echipa Sony pentru a dezvolta un joc freemium ce va mulțumi nu numai fanii francizei Men in Black, dar și jucătorii casual, grație ușurinței în folosire și accesării gratuite. Jucătorii vor avea atât posibilitatea interacțiunii cu o parte din personajele și extratereștii din Men in Black, cât și acces la echipament special, de la Neutralizator și Bombe de Gravitație, până la faimosul Noisy Cricket.

Jocul Men in Black 3 va fi disponibil pentru dispozitive cu Android, iOS și pentru telefoane mobile odată cu lansarea oficială a filmului, pe 25 Mai 2012.

To Top