Stiri

Microsoft a lansat Office 2016

Office 2016
Office 2016

Microsoft a lansat la nivel global noua suită Office 2016, care aduce plus valoare prin aplicațiile îmbunătățite ale pachetului Office 365, serviciul Microsoft cu funcții cloud integrate, ce ajută utilizatorii prin facilitarea colaborării. De asemenea, compania a anunțat și noi servicii Office 365 îmbunătățite, care demonstrează evoluția Office, o suită puternică de aplicații și servicii integrate, special concepute pentru a facilita productivitatea la nivelul echipei. Kirk Koenigsbauer, vicepreședintele companiei, oferă mai multe detalii despre Office 2016 pe blogul Office.

Suita Office 2016 vine cu noi versiuni ale aplicațiilor Office desktop pentru Windows, inclusiv Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio și Access. Utilizatorii care optează pentru abonamentul Office 365 beneficiază de aplicații actualizate permanent și complet instalate. Acestea pot fi utilizate prin intermediul oricărui dispozitiv, îmbinate cu o gamă în continuă dezvoltare de servicii pentru consumatori și servicii comerciale, precum posibilitatea de stocare online pe OneDrive, Skype for Business, Delve, Yammer și funcții de securitate special concepute pentru companii.

Noul Office și Windows 10 reprezintă împreună soluția completă pentru eficientizarea activității acasă și la serviciu. Aplicațiile Office 2016 se integrează perfect cu cel mai bun Windows de până acum, iar noua aplicație Sway le permite utilizatorilor să creeze povești interactive, care pot fi partajate și care arată bine pe orice ecran, indiferent de dimensiuni. Cu serviciul Windows Hello vă puteți autentifica printr-un singur pas simplu atât în Windows, cât și și Office 365. Aplicațiile Office Mobile integrate pe Windows 10 facilitează productivitatea în mișcare, inclusiv prin utilizarea Continuum, astfel încât puteți utiliza telefonul dvs. ca pe un PC.

Aplicațiile Office 2016 simplifică colaborarea și elimină obstacolele din calea succesului echipei.

Noua suită aduce funcția de co-editare în Word, PowerPoint și programul OneNote pentru desktop, inclusiv editare în timp real în Word, care vă permite să vizualizați completările colegilor în timp ce aceștia le realizează.

Integrarea Skype în aplicațiile Office Online precum și în numeroase alte aplicații client vă permit să trimiteți mesaje instant, să partajați ecranul, să comunicați sau să efectuați apeluri video chiar din interiorul documentelor.

De asemenea, Office 365 Groups sunt acum o parte integrată din aplicația client Outlook 2016 și sunt disponibile pe dispozitivul mobil preferat prin aplicația Outlook Groups, livrând o experiență de echipă uniformă la nivelul întregii suite.

Mai mult, vor fi lansate în curând și noi soluții Office 365 gândite pentru a facilita o mai bună colaborare:

Office 365 Planner ajută echipele să-și organizeze activitatea, oferindu-le posibilitatea de a crea noi planuri, de a organiza și atribui sarcini, de a stabili termene limită și de a-și actualiza statusul cu ajutorul dashboad-urilor vizuale și notificărilor prin email. Aplicația Planner va fi disponibilă în format preview pentru clienții Office 365 First Release începând cu trimestrul următor.

Spre finalul acestei luni vor fi introduse actualizări noi importante pentru OneDrive pentru Business în materie de sincronizare, browser, servicii mobile, control IT și experiențe dedicate dezvoltatorilor de aplicații. Clientul de sincronizare de generație viitoare pentru Windows și Mac le va oferi utilizatorilor finali o experiență îmbunătățită, siguranță și opțiuni sporite de sincronizare, precum și dimensiuni de fișiere și limite de volum mai mari.
Dezvăluit în acest an, GigJam este de astăzi disponibil și în varianta preview privat, urmând să fie integrat în suita Office 365 în 2016. GigJam oferă o metodă nouă și fără precedent de realizare a sarcinilor și de transformare a proceselor business pentru echipe, eliminând barierele dintre dispozitive, aplicații și utilizatori.

Suita Office 2016 integrează funcții inteligente pentru a vă ajuta să lucrați mai rapid și mai ușor.

Outlook 2016 oferă cel mai inteligent inbox de până acum, cu funcție de căutare extrem de rapidă și eliminare automată a emailurilor cu prioritate redusă. Toți cei introduși în câmpul To: (Către) vor avea accesul corespunzător la documente prin opțiuni de atașare moderne, stocate în cloud.

Tell Me vă ajută să găsiți rapid funcția sau comanda Office necesară, iar Smart Lookup completează documentele dvs. cu informații direct de pe internet.
Excel 2016 include acum funcția integrată de publicare în Power BI și noi variante de grafice moderne care vă vor ajuta să valorificați datele dvs.
Lista de documente recent utilizate vă permite să continuați exact de unde ați rămas, migrând în orice dispozitiv pe care îl utilizați, fie că lucrați în Office Online, aplicațiile Office Mobile sau aplicațiile desktop Office 2016.

Cel mai sigur Office

Aplicațiile Office 2016 oferite în cadrul pachetului Office 365 livrează noi capabilități care asigură securitate și protecție sporite pentru datele companiei dvs.
Funcția Data Loss Prevention integrată în Word, PowerPoint, Excel și Outlook reduce semnificativ riscul de scurgeri de date confidențiale, oferind instrumente dedicate administratorilor IT pentru gestionarea politicilor de editare a conținutului și de partajare a documentelor.

Funcția de Autentificare Multi-factor asigură acces securizat la conținut atunci când nu sunteți conectat la rețeaua companiei.
Funcția Enterprise Data Protection va fi disponibilă pentru aplicațiile Office Mobile pentru Windows 10 spre finalul acestui an, iar pentru aplicațiile desktop la începutul anului următor, permițând partajarea sigură a conținutului în interiorul organizației dvs.

Disponibilitate și specificații tehnice

Noile aplicații Office 2016 sunt disponibile în 47 de limbi și sunt compatibile cu sistemul Windows 7 sau sisteme mai noi. Începând de astăzi, abonații Office 365 pot alege să descarce noile aplicații Office 2016 ca parte a abonamentului lor. Actualizările automate vor fi transmise abonaților începând cu luna viitoare. De asemenea, Office 2016 este disponibil astăzi și sub forma unui pachet de achiziție unic pentru PC și Mac.

Office 2016

Office 2016

To Top