Stiri

Microsoft adaugă noi caracteristici în Teams

Microsoft Teams
Microsoft Teams

Microsoft pregătește o actualizare pentru platforma Teams, care va extinde una dintre cele mai utile caracteristici. Așa cum explică noua foaie de parcurs pentru produsele companiei, Microsoft va oferi posibilitatea de a estompa fundalul pentru clienții care rulează Teams pe infrastructura VDI (infrastructura desktop virtuală).

„Utilizatorii aplicației Teams pe VDI și Azure Virtual Desktop/Windows 365 își pot estompa fundalul în convorbirile video”, se explică în documentul Microsoft. Caracteristica pare să fie încă în curs de dezvoltare, dar ar trebui să fie disponibilă utilizatorilor Microsoft Teams până la sfârșitul lunii februarie 2022.

Școala online și lucrul de la distanță au crescut rapid numărul de utilizatori pentru furnizori de aplicații de videoconferință. Estomparea fundalului este o funcție practică și utilă, mai ales dacă nu dorim ca ceilalți să vadă interiorul casei sau al biroului.

Deși Microsoft Teams a oferit o astfel de caracteristică de ceva timp, aceasta a fost în mod obișnuit disponibilă numai pentru utilizatorii aplicației desktop și a celei mobile. Dincolo de estomparea fundalului, Microsoft a făcut o serie de completări la Teams, inclusiv capacitatea de a controla apelurile folosind dispozitivele Bluetooth, de a combina conturile de serviciu și de afaceri și de a accesa opțiunile de partajare a ecranului pentru toți utilizatorii, indiferent de versiunea Teams.

În anul 2021, Microsoft Teams a avut aproximativ 250 de milioane de utilizatori în fiecare lună.

To Top