Stiri

Microsoft aduce HoloLens în România

Microsoft HoloLens
Microsoft HoloLens

Astăzi (01.11.2017), în cadrul evenimentului Future Decoded din Londra, Microsoft a anunțat că HoloLens, primul computer holografic integrat din lume, ce rulează Windows 10, va fi disponibil pe 29 de piețe noi din Europa – Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția și Turcia.

Microsoft HoloLens: Realitatea virtuală în spațiul de lucru modern

„Microsoft are misiunea de a sprijini fiecare persoană şi organizaţie de pe planetă să realizeze mai mult,” a declarat Lorraine Bardeen, general manager, Microsoft HoloLens și Windows. „Realitatea mixtă are potențialul de a ajuta clienții și companiile din întreaga lume să realizeze lucruri care nu au fost posibile până acum. Experiențele de realitate mixtă vor ajuta companiile și angajații să îndeplinească sarcini esențiale mai rapid, mai sigur și mai eficient, și să creeze noi moduri de conectare cu clienții și partenerii.”

Microsoft HoloLens

Microsoft HoloLens

Compania investește în continuare în tehnologii care permit ecosistemului deja vast să dezvolte la nivel global aplicații și conținut pentru realitatea mixtă. HoloLens era disponibil până acum pe 10 piețe incluzând Australia, Canada, China, Franța, Germania, Irlanda, Japonia, Noua Zeelandă, Regatul Unit și Statele Unite (inclusiv Puerto Rico). În urma acestei extinderi, HoloLens va fi disponibil în 39 de țări, triplându-și aproape acoperirea de piață.

Microsoft HoloLens

Microsoft HoloLens

To Top