Stiri

Microsoft prezinta Office 365

Microsoft a prezentat Office 365, următoarea generație de soluții cloud ce cuprinde: Microsoft Office, SharePoint Online, Exchange Online și Lync Online.
„Cu Office 365, și cea mai mică companie poate beneficia de software și servicii disponibile până acum doar companiilor mari, în timp ce companiile de mari dimensiuni pot reduce costurile, fiind la curent cu cele mai noi inovații fără eforturi suplimentare. Companiile se pot concentra pe propriul business, în timp ce partenerii noștri se ocupă de aspectul tehnologic” a declarat Kurt DelBene, Președinte Divizia Office, Microsoft.

Companiile cu mai puțin de 25 de angajați pot implementa Office Web Apps, Exchange Online, SharePoint Online, Lync Online și un sit web extern în doar 15 minute. Office 365 este compatibil cu principalele browsere și aplicații desktop. Office 365 urmează să fie disponibil în 40 de țări și regiuni anul viitor, inclusiv în România. Prețul serviciilor Office 365 pentru România va fi anunțat la o dată ulterioară. Office 365

To Top