Stiri

BenQ extinde seria de monitoare profesionale DesignVue

Monitor BenQ DesignVue PD3420Q
Monitor BenQ DesignVue PD3420Q

BenQ a lansat monitorul profesional pentru designeri DesignVue PD3420Q, dotat cu un ecran de 34 de inchi în format ultrawide 21:9. Echipat cu tehnologia exclusivă BenQ AQCOLOR, PD3420Q asigură funcționalitate Display P3 completă și acuratețe perfectă a culorilor încă de la livrare, alături de un design atractiv ce a obţinut mai multe premii, fiind ideal pentru utilizatorii de sisteme Mac.

Folosind un panou panoramic de 34 de inchi cu ramă deosebit de subțire, PD3420Q oferă rezoluție WQHD 3440×1440 cu suport VESA DisplayHDR 400 în format ultrawide 21:9, asigurând în acest fel cu 33% mai mult spațiu pe orizontală pentru panourile cu instrumente și căsuțele de dialog, alături de o densitate a pixelilor mai mare decât în cazul ecranelor QHD în format 16:9. Formatul ultrawide este potrivit atât pentru multitasking, cât și pentru redarea a două imagini alăturate, dar fără dezavantajele pe care le implică întreruperile cauzate de rame și fără a ocupa la fel de mult spațiu pe birou precum o configurație cu dual-monitor.

Monitor BenQ DesignVue PD3420Q

Monitor BenQ DesignVue PD3420Q

Imaginile excelent redate de PD3420Q sunt colorate perfect, mulțumită tehnologiei AQCOLOR, ce produce 1,07 miliarde culori pe 10 biți. Astfel se acoperă în proporție de 100% spectrul sRGB și de 98% spectrul DCI-P3, cu o valoare medie Delta E ≤ 3. Fiecare unitate PD3420Q este calibrată individual din fabrică, dispune de certificări Pantone și CalMAN, suportă ICCSync pentru profile ICC, precum și HDR10 / SMPTE ST 2084.

Activitatea de design pe acest monitor este acompaniată de funcții inteligente profesionale, specializate inclusiv pentru CAD/CAM, animații, Darkroom, DualView și M-Book. Alături de acestea regăsim şi o multitudine de opţiuni precum, rotiţa de control Hotkey Puck Gen 2, capabilitate încorporată de switch KVM, moduri PIP/PBP și conexiuni DisplayPort, HDMI și USB-C multiple.

Așa cum este normal pentru un monitor profesional de top, BenQ PD3420Q este prevăzut cu soluții complete de protejare a ochilor, ce includ filtru de lumină albastră, tehnologie Flicker-free și o suprafață mată. Toate acestea contribuie la prevenirea oboselii pe parcursul sesiunilor prelungite de editare și creație.

To Top