Stiri

Mugur Frunzetti paraseste MarketOnline

O scrisoare primta astazi pe adresa redactiei ne anunta ca Mugur Frunzetti paraseste MarketOnline. De fapt Mugur Frunzetti se retrage din conducerea executiva a Kelion Online Management, adica MarketOnline, Mediadot, Azerty si Ghelir.

Ii urma mult succes domnului Mugur Frunzetti in proiectele la care va lucra in viitor.

Scrisoarea primita de noi:

Dragi colaboratori, parteneri, colegi si prieteni,

Va scriu acest e-mail pentru a va informa ca incepand de astazi, 24 apilie 2009, am decis sa ma retrag din conducerea executiva a Kelion Online Management, altfel spus a magazinelor online MarketOnline, Mediadot, Azerty si Ghelir.

Acesti 3 ani in care am fost implicat mai ales in crearea si cresterea MarketOnline (ulterior si a Mediadot si celorlalte magazine) au fost superbi si m-am bucurat in fiecare zi de ceea ce facem. Desi a fost greu, satisfactiile au fost pe masura: am reusit sa ne plasam din ultimii aparuti pe piata in 2006 pe pozitiile 2-3 in topul magazinelor online din Romania, am fost declarati Magazinul Online al Anului 2008 si am primit premiile e-Finance pentru magazine online in 2007, ne-am imbogatit cu inca 3 magazine surori, clar targetate si pozitionate pe piata, am incercat sa oferim serviciile de sapte stele promise, atat cat sistemul de distributie si logistica IT existent in Romania ne-a permis. Evident, multi ne-au laudat si multi ne-au injurat, dovada ca existam si ca facem ceva 🙂 Nu pot sa decid eu cine a avut dreptate, cert este insa ca noi am incercat sa oferim cat am putut clientilor, sa fim inovativi si dedicati, sa creem si nu doar sa copiem.

Dupa 3 ani am decis ca e cazul sa ma retrag complet si definitiv. Magazinele au acum de cine sa fie conduse, Catalin Mihailescu fiind asociatul majoritar al societati care le detine. Alaturi de ceilalti investitori pe care-i are, au o conceptie si o strategie noua de dezvoltare, in care nu cred si in care nu ma regasesc, de aceea cel mai bine este sa fac un pas inapoi si sa-i las sa o aplice.

Evident, un pas inapoi azi inseamna un pas inainte maine, lucrez deja la noi proiecte axate 100% pe online, unde ma regasesc si unde voi investi si de acum inainte. Deci in paralel cu un „La revedere” va trimit si un „Bine ati venit!”, sunt sigur ca vom colabora si pe viitor in cadrul noilor proiecte si afaceri pe care le voi lansa.

Sunt oricand deschis la ideile, propunerile sau simplele discutii pe care doriti sa le purtam, atat pe aceasta adresa de e-mail cat si la numarul de telefon pe care il aveti.

Cu drag,

Mugur Cosmin Frunzetti

To Top