Stiri

Backup de date de pe NAS-ul QNAP pe bandă și în cloud cu aplicațiile Archiware

Archiware P5 (QTS version)
Archiware P5 (QTS version)

QNAP Systems și Archiware au integrat cel mai recent software Archiware P5 și Pure cu sistemul de operare QTS 4.4.1 care rulează pe dispozitivele NAS de la QNAP. Instalând cele două aplicații pe NAS, utilizatorii din Media și Divertisment (M&E) și companiile mici/mijlocii își pot securiza ușor și inteligent resursele digitale și mașinile virtuale VMware.

Software-ul bazat pe browser este acum optimizat pentru a rula pe QTS 4.4.1 și cuprinde patru module pentru securizarea și restaurarea datelor: P5 Synchronize, P5 Backup, P5 Backup2Go și P5 Archive.

Pentru protecția datelor izolate, pe termen lung, P5 Backup și P5 Archive suportă backup de pe QNAP NAS pe bandă LTO și serviciile publice de cloud ca opțiuni de stocare. Funcțiile mini-MAM ale P5 Archive face extrem de ușoară identificarea și reutilizarea resurselor. Virtualizarea este o componentă esențială pentru o infrastructură IT modernă. Integrat cu Archiware Pure 2.0, QNAP NAS poate furniza o soluție perfectă de backup pentru a asigura că mașinile virtuale sunt întreținute și au un backup sigur. Archiware Pure este un software gratuit cu suport tehnic plătit, care poate ajuta companiile mici și mijlocii pentru a securiza gratuit mediul VMware și pentru a face backup și restaura mașinile virtuale.

„Soluția pentru managementul datelor ce integrează Archiware P5, Archiware Pure și QNAP extind capacitățile clienților pentru gestionarea datelor, în timp ce le furnizează protecția sigură și stocarea pe termen lung, disponibilă până acum doar corporațiilor”, a declarat Josef Doods, director executiv al companiei Archiware. „Conservarea pe termen lung a resurselor media pe benzi LTO oferă cea mai durabilă și profesională soluție, la cel mai redus preț pe Terabyte (TB). Archiware și QNAP fac acum acest lucru accesibil pentru mai mulți clienți, pentru a face conservarea, etichetarea și identificarea resurselor pentru reutilizare, referință și monetizare la fel de ușor precum crearea de conținut media.”

Producătorul de NAS-uri a publicat detalii despre utilizarea soluțiilor Archivare cu serverele QNAP NAS. Cel mai recent QTS 4.4.1 îmbunătățește utilizarea QNAP NAS prin integrarea unor servicii mult anticipate, incluzând gateway-uri de stocare în cloud pentru facilitarea aplicațiilor hibride de stocare în cloud, deduplicarea la sursă pentru optimizarea backup-ului și recuperarea eficientă, o soluție SAN pe fibră și multe altele.

To Top