Stiri

NETGEAR lansează routerul NIGHTHAWK X10

NETGEAR NIGHTHAWK X10
NETGEAR NIGHTHAWK X10

Netgear introduce pe piașa locală unul dintre cele mai rapide routere WiFi din industrie, modelul Nighthawk X10 AD7200. Noul echipament oferă o viteză WiFi combinată de pînă la 7.2Gbps și se bazează pe unul dintre cele mai rapide procesore întâlnit la un router destinat segmentului de consumer, un CPU quad core tactat la 1.7GHz. De asemenea, vine dotat cu o arhitectură WiFi Quad-Stream Wave 2, suport pentru noul standard WiFi 802.11ad, cea mai nouă tehnologie MU-MIMO, precum și patru antene active, de mare putere, capabile să extindă aria de acoperire a semnalului wireles.

Nighthawk X10 este primul router capabil să ruleze Plex Media Server fără ajutorul unui PC, oferind performanțe superioare pe partea de streaming 4K. Astfel, folosind orice dispozitiv capabil de streaming, fie el telefon, tabletă, consolă de gaming sau televizor, veți putea accesa rapid și ușor filmele, serialele, colecțiile de muzica și pozele aflate pe mediile de stocare locale.

NETGEAR NIGHTHAWK X10

NETGEAR NIGHTHAWK X10

De asemenea, NETGEAR Nighthawk X10 este primul router destinat segmentului de consumer ce include un port 10Gigabit LAN SFP+, capabil să suporte o conexiune prin fibră optică.

Oferă un excelent suport de back-up și streaming pentru dispozitivele NAS – precum NETGEAR ReadyNAS – fiind o soluție ideală pentru accesul rapid și ușor a colecțiilor video HD. Vine dotat cu doua porturi USB 3.0, perfecte pentru adăugarea unui spațiu de stocare pentru back-up și transfer de fișiere.

Achiziția router-ului NIGHTHAWK X10 oferă acces gratuit pentru șase luni la serviciul de cloud Amazon Drive și trei luni de acces gratuit la toate opțiunile premium oferite de Plex Pass.

To Top