Stiri

Nikon D3000

Nikon D3000 a fost lansat in Romania. Acest aparat foto este destinat celor care isi doresc un DSLR dar nu au cunostinte avansate de fotografiere. Conform Nikon, D3000 este proiectat pentru cei care doresc sa realizeze fotografii fara a se preocupa de setari.

Nikon D3000

Utilizatorul trebuie doar sa selecteze dintr-o serie de parametri privind subiectul si aparatul foto se ocupa de restul. Pentru prima data intr-un aparat foto DSLR, modul Ghidare ii ajuta pe cei care sunt la inceputul drumului in arta fotografica sa obtina tot ce este posibil din potentialul pe care il ofera fotografierea cu un aparat foto DSLR.

Nikon D3000 butoane

Cei care doresc sa aiba o libertate creativa mai mare pot face setarile pe care le doresc fara nicio restrictie. Nikon D3000 dispune de un senzor CCD de 10,2 MP si sistem de procesare EXPEED. Sistemul de focalizare automata cu 11 puncte si cel de curatare a senzorului sunt specificatii unice in clasa DSLR din care D3000 face parte.

D3000

Nikon D3000 va fi disponibil la partenerii Nikon din Romania incepand cu luna septembrie in kit, alaturi de obiectivul AF-S 18-55mm VR.

To Top