Stiri

nJoy lansează seria de UPS-uri Aten

nJoy Aten
nJoy Aten

Brandul românesc nJoy lansează seria Aten, UPS-uri pe tehnologia dublă conversie cu un nivel de eficiență de 90% ce se adresează segmentului business. Seria Aten răspunde nevoilor clienților Business și a fost special concepută pentru a oferi o soluție eficientă din punct de vedere al stabilității proceselor critice în timpul unei căderi electrice sau a unor fluctuații de curent. Seria dispune de trei capacități: 1000VA / 800W, 2000VA / 1600W și 3000VA / 2400W, toate cu ieșire sinusoidală pură prin prize Schuko cu protecție și conectate la baterie.

Tipurile de echipamente pentru care pot fi folosite aceste UPS-uri includ: stații de lucru, servere, echipamente telecom, echipamente bancare și bancomate și nu numai.

Beneficiile modelelor includ claritate optimă pe linie, fără distorsiuni armonice și zgomot electric și asigură funcționarea corectă și îndelungată a echipamentelor la care sunt cuplate. Cu un nivel de eficiență de până la 90% seria Aten se axează pe nevoile specifice ale companiilor care își doresc eficiență și siguranță maximă pentru echipamentele și munca depusă.

Funcția de economisire a energiei reprezintă o opțiune viabilă pentru reducerea costurilor. Atunci când tensiunea de intrare este în intervalul de reglementare, UPS-ul Aten va trece tensiunea pe bypass către ieșire pentru a economisi energia.

Prețurile recomandate de către producător sunt de 999 lei pentru Aten 1000L, 1799 lei pentru Aten 2000L și 2099 lei pentru Aten 3000L.

nJoy Aten

nJoy Aten

To Top