Stiri

NOD lansează primele smartphone-uri Serioux: phablet-ul de 6 inci Symbiosis X4 și smartphone-ul de 5,8 inci Whisper X2

Serioux Whisper X2
Serioux Whisper X2

Network One Distribution, lider pe piaţa românească de distribuţie a produselor electro-IT, lansează primele smartphone-uri Serioux, phablet-ul Symbiosis X4 de 6 inci și smartphone-ul Whisper X2 de 5.8 inci.

Phablet-ul Serioux Symbiosis X4 dispune de un ecran generos de 6 inci, IPS, la o rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Phablet-ul este dual-sim și oferă posibilitatea alocării personalizate a numerelor de telefon către un anumit sim, pentru o utilizare simplificată. Procesorul Quad Core cu frecvență de 1,2 GHz și memoria RAM de 1 GB DDR3 asigură puterea de calcul necesară pentru rularea cursivă a sistemului de operare, dar și a aplicațiilor suplimentare, fie cele preinstalate (SeeNow, Zonga, Taxi Meridian) fie cele descărcate din magazinul online Play.

Noul phablet Serioux Symbiosis X4 vine echipat cu sistem de operare Android 4.2. Phablet-ul dispune de conectivitate Wi-Fi și Bluetooth, iar modulul GPS integrat permite folosirea acestuia pentru navigare atât în mod pietonal, cât și pentru autoturism. De asemenea, Serioux Symbiosis X4 dispune un slot de card micro SD, ieșire micro USB și ieșire audio stereo 3,5 mm. Dispozitivul este echipat cu două camere foto, una frontală de 2MP, utilă mai ales în cazul utilizării aplicațiilor de video call și una de 8MP, plasată pe spate, cu care utilizatorii pot realiza filme sau fotografii, pe care le pot încărca rapid pe rețelele de socializare.

Serioux Whisper X2

Serioux Whisper X2

Smartphone-ul dual-sim Serioux Whisper X2 completează gama de produse mobile Serioux. Similar phablet-ului Symbiosis X4, modelul Whisper X2 oferă posibilitatea de a aloca preferențial numerelor de telefon către un sim sau altul, pentru apelare imediată, fără să mai fie nevoie de alegerea rețelei de telefonie mobilă chiar înaintea apelului. Smartphone-ul cu ecran TFT de 5,8 inci dispune de procesor Dual-Core cu frecvență de 1,2Ghz și memorie RAM DDR 3 de 512 MB.

Serioux Whisper X2 dispune de un spațiu de stocare de 4GB, iar slotul micro SD permite extinderea acestuia până la 32 de GB. Conexiunea Wi-Fi și Bluetooth oferă posibilitatea de sincronizare a telefonului cu diverse dispozitive mobile, iar modulul GPS intergrat oferă o mai multă libertate persoanelor dinamice, care călătoresc foarte mult. Ieșirea audio stereo și conectivitatea prin USB transformă smartphone-ul într-un centru mobil de divertisment.

Network One Distribution oferă, pentru brandurile proprii Serioux, HEINNER și Horizon, serviciul de Pickup & Return și a extins garanția la 3 ani, beneficii care întăresc poziția acestor brand-uri pe piața din România și oferă avantaje multiple consumatorului final.

To Top