Stiri

Noi produse BenQ

BenQ DSC GH600

Produsele ieftine se vând în volume mari din care se poate face profit iar Benq înțelege cel mai bine acest lucru. BenQ lansează noi game de proiectoare, monitoare și camare foto pregătite pentru perioada sărbătorilor.

Noul proiector BenQ MW851UST cu proiecţie de la foarte mică distanţă se adresează în primul rând mediului educaţional, fiind perfect pentru sălile de clasă. Monitorul BenQ RL2240H LED de 22” se adresează pasionaţilor de jocuri de strategie în timp real. Cu un design modern, în carcasă albă, noul monitor BenQ RL2240H dispune de o serie de caracteristici speciale pentru o experienţă de gaming optimizată.

Noul monitor LED BenQ XL 2420T de 24” asigură performanţe deosebite gamerilor pasionaţi de jocuri FPS (First Person Shooter). Creat în colaborare cu legendele Counter Strike Tommy “Potti” Ingemarsson, Emil “HeatoN” Christensen, Abdisamad “SpawN” Mohamed, Michael “ahl” Korduner şi Christer “fisker” Eriksson, monitorul are un timp de răspuns de 2ms şi o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Vârful gamei EW, BenQ EW2730V VA+LED, are o rată nativă a contrastului de 3.000:1, pentru imagini cu o adâncime de culoare pronunţată. Combinând avantajele unei camere point and shoot cu efectele unei camere profesionale, BenQ GH600 şi GH700 dispun de zoom optic 21x, un senzor CCD de 16MP, stabilizator optic de imagine şi display LCD pe care pot fi vizualizate cadrele preluate. Noile camere digitale BenQ GH600/GH700 permit filmarea la rezoluţie HD/FullHD, cu 30 de cadre pe secundă, filmare declanşată prin simpla apăsare a unui buton.

BenQ DSC GH600
BenQ DSC GH600 (foto) un produs din noile serii.

To Top