Stiri

Noul ABBYY FineReader Online oferă servicii mai ieftine

Abbyy Fine Reader 10

ABBYY, unul dintre cei mai vechi furnizori de software pentru recunoaşterii documentelor, tehnologiilor de captură a datelor şi serviciilor lingvistice, anunţă lansarea ABBYY FineReader Online 4.0, o nouă versiune bazată cloud pentru OCR (recunoaşterea optică a caracterelor)

Noile preţuri sunt concepute pentru o paletă largă de nevoi: pachetele sunt disponibile pentru o lună sau un an, cu numărul de pagini cuprins între 200 şi 12000. Costul serviciului per pagină a scăzut în mod semnificativ: de exemplu, 200 de pagini pe lună costă acum doar $5. Mai mult decât atât, la achiziţionarea unui nou pachet, perioada de utilizare rămasă a pachetului precedent este extinsă. Plata este acum posibilă nu doar prin utilizarea sistemului de transfer electronic al banilor PayPal, dar şi cu principalele carduri de credit (Visa, Mastercard şi American Express). Iar pentru utilizatorii care au nevoie sa recunoască doar până la 5 pagini pe lună, serviciul a devenit gratuit. Utilizatorii nou înregistraţi primesc 10 pagini cadou.

Rezultatele recunoaşterii pot fi descărcate pe loc sau trimise către un mediu de stocare în cloud: pe lângă Google Drive şi Dropbox , serviciul acceptă acum şi Microsoft OneDrive.FineReader Online stochează toate fişierele procesate pe server pentru o perioadă de două săptămâni. Acum există posibilitatea ca documente diferite, chiar dacă sunt în formate diferite, să fie îmbinate într-o anumită ordine într-un singur document rezultat. Pe lângă formatele office larg răspândite, serviciul acceptă acum conversia în formate ePub şi fb2, potrivite pentru cititul comod pe dispozitive mobile, precum şi în formatul Microsoft PowerPoint.

Abbyy Fine Reader 10

ABBYY FineReader Online permite utilizatorilor săi conversia imaginilor digitale (imagini scanate, fotografii) şi a fişierelor PDF în formate editabile, inclusiv Microsoft Word, Excel şi PDF (PDF/A), fără a fi necesară instalarea unui software special software şi de pe orice fel de dispozitiv: computer, laptop, tabletă sau smartphone. Serviciul utilizează aceeaşi tehnologie OCR puternică, de mare precizie ca cea folosită de cea mai nouă versiune ABBYY FineReader 12 pentru computerele desktop. FineReader Online suportă recunoaşterea textului în 42 de limbi, incluzând majoritatea limbilor europene, acceptă lucrul cu documente care conţin mai multe limbi (până la trei limbi simultan) şi mai multe pagini şi păstrează structura şi formatul textului, inclusiv listele marcate şi numerotate, coloanele şi tabelele. Serviciul este acum disponibil în engleză, rusă şi franceză.

To Top