Stiri

În 2015 echipamentele multifuncționale Konica Minolta vin împreună cu ABBYY FineReader 12 Professional

Konica Minolta Business Solutions România, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii și echipamente multifuncţionale și de tipar digital de pe piața locală, și ABBYY, lider în furnizarea de soluții de conversie a documentelor, captură de date, și tehnologii și servicii lingvistice, prelungesc acordul de colaborare semnat în 2013 si pentru 2015.

La sfârșitul anului 2013, Konica Minolta și ABBYY au semnat un acord de un an pentru furnizarea în România a aplicației software ABBYY FineReader Professional Edition împreună cu 30 de modele de echipamente multifuncționale Konica Minolta. La expirarea contractului, ambele companii au efectuat analize ale rezultatelor acestei colaborări, care au arătat un nivel ridicat de interes al utilizatorilor de echipamente multifuncționale pentru sistemele de recunoaștere a informațiilor.

Pe parcursul primului an de cooperare, Konica Minolta a vândut cu succes peste 1000 de echipamente împreună cu programul ABBYY FineReader OCR. În ochii utilizatorilor, multifuncționalele devin din ce în ce mai mult o soluție integrată pentru conversia în format digital a documentelor pe hârtie, nu doar un echipamente pentru imprimare, copiere și scanare. Acest parteneriat corespunde astfel unei tendințe moderne.

bizhub43

În acest context, colaborarea dintre ABBYY și Konica Minolta a fost prelungită la sfârșitul lui 2014 pentru încă un an. În 2015, toate echipamentele multifuncționale bizhub color și alb-negru A3 de la Konica Minolta vor veni la pachet cu cea mai nouă versiune a aplicației ABBYY OCR – FineReader 12 Professional. Aceasta va permite utilizatorilor să lucreze eficient cu documentele tipărite, să convertească rapid fișierele scanate sau primite pe fax în format digital editabil sau în PDF, să le salveze în arhive digitale cu posibilități de căutare și să lucreze ușor cu zona de conținut. Konica Minolta rămâne în continuare singurul producător de echipamente de printare care are o colaborare oficială OEM cu ABBYY în România. Ca rezultat, utilizatorii de echipamente multifuncționale A3 Konica Minolta vor avea acces atât la aplicația ABBYY FineReader, lider de piață în domeniul său, cât și la suport tehnic complet de la ABBYY.

Igor Fedorets, Head of Distribution, ABBYY, regiunea CEE, Turcia, Israel: „Recunoașterea informațiilor din materiale tipărite este o componentă extrem de importantă a lucrului cu documente. În 2014 cercetările ABBYY au arătat că în Europa Centrală și de Est între 79% și 94% dintre angajații cu muncă de birou s-au confruntat cu această necesitate. Rezultatele parteneriatului de anul trecut dintre Konica Minolta și ABBYY arată că acesta a ajutat mulți utilizatori de echipamente multifuncționale Konica Minolta dotate cu ABBYY FineReader să își îmbunătățească semnificativ productivitatea.”

La rândul său, Viorica Mocanu, Marketing Manager, Konica Minolta Business Solutions Romania a adaugat: „Furnizarea multifunctionalelor Konica Minolta A3 împreună cu soluția ABBYY FineReader Professional Edition crează o punte între documentele tipărite și cele electronice și este un instrument util pentru a spori eficiența mediului de lucru din birouri.”

To Top