Stiri

ABBYY OCR profesional pentru utilizatorii Mac

Apple MacBook Air
Apple MacBook Air

ABBYY a lansat FineReader Pro pentru Mac, o aplicaţie OCR (Recunoaşterea optică a caracterelor) profesională pentru scanarea şi conversia documentelor pe platforma MAC. Noua aplicaţie le permite utilizatorilor Mac să editeze, să partajeze, să arhiveze şi să efectueze căutări în documente cu uşurinţă, transformându-le în formate populare de fişiere electronice, precum şi să copieze şi să includă texte în citate, fără efort, din documente scanate, fişiere PDF şi fotografii digitale. Datorită recunoaşterii de mare precizie a textului, a reconstruirii inteligente a aspectului documentului şi a formatării şi interfeţei intuitive, FineReader Pro pentru Mac este o alternativ ă fiabilă la retastarea manuală.

„Până acum nu au fost disponibile soluţii OCR de nivel profesional pe platforma Mac, mulţi utilizatori fiind obligaţi să folosească aplicaţii sărace în funcţionalităţi şi fiind privaţi de adevăratul potenţial oferit de utilizarea unei soluţii OCR ca parte a fluxului de lucru”, a afirmat Ivan Bodyagin, directorul Departamentului Produse FineReader din cadrul ABBYY. „FineReader Pro pentru Mac este proiectat pentru a furniza funcţionalitatea şi performanţa necesare îndeplinirii unui spectru larg de cerinţe, de la sarcinile obişnuite de conversie a documentelor şi până la proiecte mai complexe. Ca urmare a lansării sale, utilizatorii Mac pot, în final, să se bucure de toate beneficiile tehnologiei OCR.”

Destinat să simplifice sarcinile zilnice de prelucrare a documentelor şi imaginilor, FineReader Pro pentru Mac eficientizează activităţile care au fost mereu mari consumatoare de timp pentru utilizatorii Mac. Soluţia oferă instrumente utile pentru scanarea documentelor şi conversia imaginilor documentelor provenite din scanări, fotografii şi fişiere PDF în formate de fişiere populare, incluzând DOCX, ODT, RTF, XLSX, fişiere PDF şi PDF/A protejate şi în care se pot efectua căutări, PPTX, HTML, EPUB şi FB2.

Mai mult decât atât, utilizatorii pot procesa şi recunoaşte doar anumite zone selectate dintr-un document, pentru a copia şi include rapid informaţiile necesare într-un citat, fără a fi necesară procesarea întregului document. De asemenea, FineReader Pro pentru Mac poate fi utilizat eficient pentru pregătirea documentelor care urmează a fi utilizate de diverse aplicaţii care transformă textul în vorbire.

Apple MacBook Air

Apple MacBook Air

To Top