Stiri

Noul mouse Cyborg creat pentru jucătorii MMO a ajuns în România

Cyborg M.M.O.7 este un mouse de gaming proiectat special pentru jocurile de tip MMO (Massively Multi-player Online). Premiat pentru inovație la CES 2012, mouse-ul produs de Mad Catz Interactive a ajuns în România prin intermediul distribuitorului PC-Coolers, devenind disponibil în ofertele principalelor magazine online. Printre specificațiile speciale ale lui Cyborg M.M.O.7 se numără reglarea dimensiunii și a greutății, senzorul Twin Eye cu rezoluție 6400DPI, cele 78 de comenzi programabile în orice joc și butoanele 5D.

Jucătorii profesioniști preferă cele mai bune echipamente care le pot aduce un plus de competivitate în concursurile internaționale. Mouse-ul este echipamentul definitoriu care poate stabili ierarhia unui concurs de gaming. CYBORG M.M.O7 este mai mult decât un mouse. Echipamentul integrează o serie de tehnologii avansate și o multitudine de modalități de ajustare a caracteristicilor, astfel încât jucătorul să poată reacționa cât mai rapid la situațiile din joc. Fie că vorbim de WoW, EVE, The Lord of the Rings Online, Star Wars: The Old Republic, Guild Wars sau RIFT, CYBORG M.M.O. 7 oferă comenzi pre-programate și suport pentru orice titlu MMO și nu numai.

Mouse cu dimensiuni ajustabile
Dimensiunile mouse-ului sunt ajustabile și se adaptează mâinii jucătorului astfel încât prinderea acestuia să fie în același timp sigură, precisă și comodă. Sunt disponibile 3 părți mobile pentru extensia mouse-ului în lungime dintre care una este foarte aderentă. Părțile laterale se pot schimba cu unele disponibile în pachet pentru a adăuga aderanță sau greutate mouse-ului.

78 de comenzi programabile pentru orice joc
Un număr de 13 butoane programabile fac echipă cu 3 moduri MMO și un buton shift cu două poziții pentru a oferi utilizatorului până la 78 de comenzi predefinite. Combinând cele 15 butoane ale mouse-ului cu funcțiile predefinite, jucătorul poate efectua în timpul cel mai scurt un număr mare de comenzi complexe cu care partenerii de joc nu pot ține pasul.

Butoane unice 5D
Butonul 5D permite accesul rapid la 5 comenzi fără ca jucătorul să ridice degetul de pe acesta. Cele patru direcții pot fi selectate rapid iar prin apăsarea acestuia poate fi activată o altă comandă. Pasionații de jocuri MMO se vor simți în largul lor știind că pot apela la cele mai importante comenzi prin câteva mișcări simple.

Plug-in pentru World of Warcraft
Programatorii talentați de la Cyborg au creat o extensie pentru World of Warcraft care permite jucătorilor să vizualizeze rapid artefactele și vrăjile și să activeze comenzile prin butoanele mouse-ului. Timpul pierdut pentru navigarea prin meniul complex al jocului este acum câștigat prin acțiuni rapide iar avantajul pe care-l are posesorul unui mouse M.M.O. 7 se traduce în șansele unei victorii fără emoții.

Pe lângă acest instrument util, tehnologia ST (Smart Technology) proprietară Cyborg vă oferă control total asupra configurării mouse-ului. Se pot crea profile pentru fiecare joc, se poate stabili senzitivitatea cursorului, comenzile multiple și butoanele pentru fiecare funcție în parte.

Lumini RGB ajustabile
În majoritatea cazurilor atmosfera unui LAN Party presupune și o lumină difuză, de slabă intensitate, insuficientă pentru a vizualiza mouse-ul sau tastatura. Cyborg M.M.O. 7 dispune de un sistem de iluminare RGB ce oferă nu mai puțin de 16 milioane de culori, total configurabile, pe care le puteți regla după bunul plac cu ajutorul software-ului ST inclus.


Senzor “Twin Eye”cu 6400DPI
Mouse-ul pentru jocuri Cyborg M.M.O. 7 beneficiază de noua generație de senzori laseri “twin eye” care citesc separat fiecare axă, pentru a sesiza nu mai puțin de 6 metri pe secundă. Indiferent de modul pe care îl preferați, M.M.O. 7 va oferă posibilitatea de a regla rezoluția între 25 și 6400DPI, butonul DPI de pe mouse făcând trecerea rapidă de la o setare la alta.

Mouse cu greutate reglabilă
Fie că preferați un mouse ușor sau unul mai greu, Cyborg M.M.O. 7 se poate plia pe cerințele voastre datorită sistemului de reglare a greutății. Un număr de cinci discuri metalice, cu greutatea de 6 grame fiecare pot fi adăugate sau îndepărtate pentru o senzație cât mai apropiată de dorința utilizatorului. Atunci când nu sunt utilizate discurile metalice pot fi stocate într-un container special destinat acestui scop.

Mouse-ul este disponibil în stoc în România și costă aproximativ 500 lei (TVA inclus).

To Top