Stiri

Noul Office este optimizat pentru interfața tactilă

Office 365
Office 365

Microsoft prezintă în România noua versiune Office. Noul Office ofera o serie de noi optiuni si beneficii in comparatie cu Office 2010: posibilitatea de a deschide si edita documente PDF in Word si sincronizarea si integrarea documentelor cu mai multe dispozitive, prin SkyDrive, serviciul de arhivare si lucru online al Microsoft, noi optiuni de vizualizare grafica pentru informatii din Excel si PowerPoint, noi formule simplificate care fac lucrul cu Excel foarte intuitiv.

Noul Office a fost optimizat pentru ecranele tactile precum și pentru stocarea în mediul cloud. Atât sistemul de operare Windows 8 cât și noul Office sunt cu un pas în spate în ce privește interfața pentru ecrane tactile. Noul Office se comercializează la prețuri ce pornesc de la 629 lei în cazul varientei pentru acasă și ajung la 2.119 lei pentru versiunea profesională. Noul Office funcționează pe calculatoarele ce au instalat sistemul de operare Windows 7 sau Windows 8.

Cei care nu vor să plătească aceste sume au la dispoziție Open Office, un program asemănător cu Office-ul de la Microsoft, ce este distribuit gratuit.

Office 365

Office 365

To Top