Stiri

O cameră BenQ cu pretenții

BenQ G1

BenQ oferă clienților români o nouă cameră foto digitală cu display pivotant. Camerele foto BenQ n-au fost tocmai apreciate de public ci s-au prezentat mai mult ca o soluție de buget fără pretenții.

Obiectivul camerei G1 este prevăzut cu şapte tipuri de lentile dispuse în şase grupuri şi include şi o lentilă asferică pentru a îmbunătăţi focalizarea şi integritatea imaginii prin corectarea aberaţiilor optice şi minimizarea pierderilor de luminozitate.

Distanţa focală de 17 mm asigură claritatea vizuală optimă a imaginilor surprinse, chiar şi în condiţii de iluminare slabă sau pe timp de noapte. Zoom-ul optic 4.6X şi stabilizatorul optic de imagine aduc utilizatorilor imagini focalizate corect.

Display-ul rotativ pe două direcţii de 3 inci (7.6cm),cu rezoluţie înaltă de 920.000 de pixeli, şi cu un gamut ridicat oferă o bună previzualizare a fotografiilor. Senzorul CMOS de 14MP prevăzut cu diode sensibile la lumină sporeşte absorbţia acesteia, reducând zgomotul de imagine cu până la 50%.

Noua cameră foto BenQ G1 va fi disponibilă în două culori, negru metalic şi alb argintiu. În România, camera foto G1 Black este disponibilăde la începutul lunii septembrie la un preţ recomandat de 1299 lei.

BenQ G1

To Top