Stiri

BlackBerry de la Cosmote

De la venirea pe piață a sistemului de operare Android, Nokia și BlackBerry au început să piardă rapid cota de piață. Dacă pentru compania finlandeză mai există șansa unei reviforări odată cu trecerea la Windows Phone, pentru cei de la BlackBerry lucrurile nu stau tocmai bine. În România, BlackBerry primește o nesperată gură de oxigen în lupta cu armata de androizi ce intră unul câte unul în formație.
COSMOTE România lansează noi planuri tarifare pentru clienţii telefoanelor inteligente BlackBerry, îmbunătăţind accesul la soluţia BlackBerry atât pentru clienţii de business cât şi cei rezidenţiali. Planurile tarifare BlackBerry sunt disponibile promoţional, până pe 15 iulie 2011, împreună cu o gamă de telefoane inteligente BlackBerry, precum BlackBerry Curve 8520, BlackBerry Curve 8900, BlackBerry Bold 9000, BlackBerry Bold 9700 şi BlackBerry Bold 9780.

Planurile tarifare COSMOTE BlackBerry sunt disponibile pentru toţi clienţii noi ai COSMOTE România şi includ minute naţionale şi internaţionale, minute în reţea, SMS-uri şi trafic de date pe mobil.BlackBerry

To Top