Stiri

OnePlus va oferi căștile premium OnePlus Buds Pro

Căștile audio wireless, de tip in-ear (intra-aurale), au prins foarte bine la public, în ciuda prețurilor piperate practicate de Apple și Samsung. Clonele chinezești au completat rapid zona entry-level, cu prețuri accesibile, și au satisfăcut orgoliile utilizatorilor mia atenți cu bugetul lor.

OnePlus a prezentat oficial primele sale căști cu funcție de anulare inteligentă a zgomotului (ANC), OnePlus Buds Pro. Noile căști wireless premium dispun de un sistem inteligent de reducere a zgomotului, calitate superioară a apelurilor, performanță extinsă a bateriei și un sunet personalizat. Fiecare cască are o configurație cu trei microfoane care filtrează activ nivelurile de zgomot de până la 40dB.

Acestea oferă o experiență de ascultare mult mai confortabilă și adaptată, spre deosebire de sistemele convenționale ANC cu niveluri fixe de anulare a zgomotului. OnePlus Buds Pro asigură că apelurile sunt întotdeauna clare, chiar și în medii zgomotoase, cu ajutorul unor algoritmi de reducere a zgomotului îmbunătățiți și un design mecanic care reduce zgomotul vântului.

Căștile wireless dispun de OnePlus Audio ID, un profil de sunet calibrat cu atenție, care se pliează pe preferințele și sensibilitățile sonore specifice utilizatorului. Împreună cu două drivere dinamice mari de 11 mm și suport Dolby Atmos, OnePlus Buds Pro aduce sunete vii, cu înalte bogate, bas puternic și voci clare.

Pe lângă calitatea sunetului, OnePlus Buds Pro oferă o durată de viață a bateriei de până la 38 de ore, împreună cu carcasa de încărcare, iar pentru o încărcare de doar 10 minute oferă 10 ore de utilizare. Căștile sunt compatibile cu tehnologia de încărcare rapidă Warp Charge a OnePlus, precum și cu încărcătoarele wireless certificate Qi de la alți producători. Căștile au un design ergonomic și un plus de confort, precum și suport Bluetooth 5.2 și latență de până la 94 ms, cu modul Pro Gaming activat.

Preț și disponibilitate

OnePlus Buds Pro vor avea prețul recomandat de 739 lei și vor fi disponibile pentru precomandă pe culorile alb și negru din 18 august până pe 24 august, la finalul zilei. Ulterior, vânzările clasice vor începe la partenerii din România începând cu luna septembrie.

To Top