Stiri

Oracle Solaris 11.1

Oracle Solaris 11.1

Oracle a anunțat o nouă versiune a sistemului de operare Cloud Solaris 11. Oracle Solaris 11.1 aduce peste 300 de îmbunătăţiri ale caracteristicilor şi performanţei.

Clienţii vor putea realiza un upgrade rapid şi uşor la Oracle Solaris 11.1 folosind instrumentele de upgrade implementate, disponibile in Oracle Solaris 11.
Oracle Solaris 11 este primul Sistem de Operare Cloud care permite clienţilor să construiască soluţii Cloud de nivel enterprise, la scară mare, de tip Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) şi Software as a Service (SaaS), pe o gamă largă de servere şi sisteme proiectate SPARC şi x86.
Oracle Solaris 11 este sistemul de operare pentru Oracle SPARC T-Series server line, asigură funcţionarea pentru sistemele proiectate Oracle SPARC SuperCluster T4-4, Oracle Exadata Database Machine şi Oracle Exalogic Elastic Cloud şi este un element de construcţie esenţial în livrarea unui centru de date optimizat Oracle.

Oracle Solaris Training şi Oracle Solaris Cluster Training sunt de asemenea disponibile pentru a ajuta clienţii si partenerii să afle rapid cum să implementeze, să menţină şi să actualizeze sistemele de infrastructură cloud cu misiune critică.

Oracle Solaris 11 este cel mai bun sistem de operare UNIX pentru rularea aplicaţiilor Oracle, implementarea infrastructurii cloud cu misiune critică şi protejarea investiţiei clientului”, a declarat John Fowler, Executive Vice President, Systems, Oracle. “Echipa de ingineri Oracle Solaris a lucrat îndeaproape cu echipa de ingineri Oracle Database, pentru a furniza experienţa unică pe care clienţii nu o pot regăsi decât la o soluţie Oracle. Oracle Solaris 11, serverele Oracle SPARC T4, precum şi sistemele noastre proiectate – Oracle Exadata Database Machine, Oracle Exalogic Elastic Cloud şi Oracle SPARC SuperCluster T4-4 – oferă clienţilor cele mai bune soluţii pentru infrastructura cloud cu misiune critică”, a mai precizat John Fowler.

Oracle Solaris 11.1

To Top