Stiri

Orange PrePay Suporter

Orange a anunţat lansarea PrePay Suporter, un produs inedit pe piaţa românească, dedicat comunităţilor de suporteri ai fotbalului. Pe langă avantajele specifice produsului PrePay Orange, cartela PrePay Suporter include şi o serie de beneficii speciale pentru iubitorii fotbalului, precum oferte de comunicare personalizate, informaţii în timp real şi conţinut mobil despre echipa favorită. Primul produs din cadrul ofertei pentru microbişti este adresat suporterilor echipei de fotbal Dinamo Bucureşti.

Designul pachetului PrePay Suporter este unul special. Acesta are forma unui tricou şi include materiale cu logo-ul echipei de fotbal partenere: câte un abţibild pe care clienţii îl pot utiliza pentru a-şi personaliza telefonul mobil şi câte un breloc.

orange suporter

La fiecare meci, clienţii PrePay Suporter primesc pe mobil informaţii despre goluri şi marcatori. În plus, la fiecare gol înscris de echipa favorită, primesc 10 mesaje scrise naţionale pentru pentru a împărtăşi bucuria victoriei cu prietenii lor. Pentru fiecare meci câştigat de echipă pe teren propriu, clienţii PrePay Suporter primesc un bonus de 1 euro pe care îl pot folosi pentru mesaje scrise şi apeluri în reţea, iar pentru fiecare meci câştigat în deplasare primesc un bonus de 2 euro.

Clienţii care utilizează deja Orange PrePay se pot înscrie în PrePay Suporter printr-un mesaj scris gratuit cu numele echipei de fotbal partenere Orange, trimis la numărul 321.

Link

To Top