Stiri

Orange se înțelege cu Telekom România

Orange se înțelege cu Telekom România pentru a folosi în comun parți din infrastructură. Telekom România câștigă acces la releele 4G ale Orange, zonă în care nemții stăteau destul de rău, iar Orange vrea cablurile vechiului Romtelecom pentru internet și televiziune. Să sperăm că cele două companii se vor concura în continuare și nu vom avea pe piața din România înțelegeri care să dezavantajeze consumatorul.

Orange România anunţă semnarea unui contract cu Telekom Romania pentru acces la reţeaua sa fixă de bandă largă. Pe baza acestuia,Orange va completa portofoliul existent de servicii de voce şi internet mobil, televiziune prin satelit şi internet cu servicii fixe de internet de mare viteză şi televiziune, folosind reţeaua urbană de fibră optică a Telekom Romania, şi va lansa în curând soluţii de comunicare convergente.

Utilizatorii din România vor putea beneficia în zonele urbane de servicii Orange de internet fix cu viteze de până la 1Gbps, având posibilitatea de a alege toate serviciile de comunicare de la Orange, cu o factură unică și un singur Serviciu Clienți.

Independent de acest contract de acces la reţeaua fixă, Orange România şi Telekom Romania Mobile au semnat un contract de roaming naţional. Acesta îi oferă Telekom Romania Mobile acces la reţeaua 4G a Orange.

telefon africa

To Top