Stiri

OxygenOS 12 Open Beta este acum disponibil pentru OnePlus

Seria OnePlus 9
Seria OnePlus 9
(CREDIT: OnePlus)

Utilizatorii de telefoane OnePlus pot vedea în premieră schimbările aduse de sistemul de operare OxygenOS 12 Open Beta, bazat pe Android 12. OxygenOS 12 are o interfață de utilizare nouă și un set de caracteristici noi, care eficientizează task-urile de zi cu zi și pune accent pe digital wellbeing. OxygenOS 12 este mai inclusiv și mai ușor de interpretat pentru utilizatorii din diferite regiuni, cu culturi diferite. Odată cu lansarea seriei OnePlus 7, compania a lansat Zen Mode, care oferă un spațiu aerisit pentru utilizatorilor copleșiți de informații.

Începând cu OxygenOS 11.3 pentru Nord 2, OnePlus a oferit o experiență de gaming cu Toolbox în Games, cu ferestre care afișează FPS-uri, filtre de joc, setări de frame rate-uri și multe altele. Cu OxygenOS 12, aceste caracteristici vor fi disponibile prin Toolbox 2.0. Acesta suportă Voice Modulator în cinci jocuri populare (PUBG / CODM / LOLM / FreeFire / Fortnite), permițându-le utilizatorilor să își schimbe vocea în timpul chat-urilor din joc, protejând astfel confidențialitatea acestora.

În prezent, OBT-ul este disponibil pentru OnePlus 9 și 9 Pro. Acesta va veni pe alte modele (OnePlus 8, OnePlus 9R 5G, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Nord 2 5G, Nord 1, Nord CE 5G) prin actualizări ulterioare.

To Top