Stiri

Panasonic lansează noi televizoare

Panasonic lansează pe piața locală o nouă gamă de televizoare. Printre produsele prezentate ieri, s-au aflat atât televizoare cu plasmă, cât şi televizoare LED LCD. Cu ecrane care au diagonale variate, cuprinse între 42 şi 65 inci, o linie 3D extinsă şi o platformă VIERA Connect îmbunătăţită.

Majoritatea modelelor de televizoare cu plasmă VIERA din noua gamă includ un browser web, permiţând utilizatorilor să viziteze website-urile lor preferate direct pe ecranul televizorului şi o cameră Skype opţională (TY-CC20W), care le va da sansa de a sta de vorbă cu familia şi prietenii în acelasi timp în care se uită la televizor.

Una din demonstraţiile live a arătat funcţionalitatea aplicaţiei VIERA Remote, care permite utilizatorilor de smartphone sau tabletă să le folosească pe post de telecomandă. Versiunea 2.0 a aplicaţiei se conectează cu noi browsere şi conţinut web în timp ce introducerea textului este mai facilă datorită operării la tastaturile mult mai familiare ale dispozitivelor mobile.

Noile panouri Plasma Display au o durată de viață de 100.000 de ore, iar la producția acestora nu s-a folosit mercur sau plumb. Eficienţa energetică îmbunătățită a fost obținută printr-o serie de noi tehnologii, prin utilizarea unor combinații noi pe bază de fosfor și a unor componente electronice noi.

To Top