Stiri

Peste 1500 de persoane au participat la Microsoft Summit

Don Grantham - Microsoft Summit
Don Grantham - Microsoft Summit

Mai mult de 1.500 de persoane au participat în zilele de 12 și 13 noiembrie la Microsoft Summit, cel mai mare eveniment de business din România, organizat de Microsoft. Pe parcursul celor două zile, participanții au avut acces la 58 de sesiuni de prezentare, demonstrații și networking în care 58 de experți internaționali și reprezentanți ai industriei locale au analizat cele mai importante tendințe și soluții digitale care contribuie la creșterea performanței companiilor din România.

Între subiectele primei zilei s-au numărat inițiativa de transparență a Microsoft în România, anunțată pe 10 noiembrie și două granturi în valoare de 65.000 de dolari pentru programele Opening Opportunities și Innovation Labs de creare de oportunități pentru tinerii români, în principal în industria IT.

Începând cu luna noiembrie, companiile din România au la dispoziție o nouă soluție pentru creșterea productivității departamentelor de vânzări, care include Microsoft Dynamics CRM Online Professional cu Office 365 și Power BI. Microsoft le oferă, astfel, profesioniștilor din domeniu o combinație unică de instrumente care pot fi integrate ușor cu aplicațiile de business pentru a îi ajuta să obțină rezultate mai bune. Întreaga suită de soluții este disponibilă în cadrul unei oferte promoționale, la prețul de 52 EUR / lună per utilizator.

Don Grantham - Microsoft Summit

Don Grantham – Microsoft Summit

To Top