Stiri

Placă grafică pentru Mac Pro

SAPPHIRE oferă o placă grafică pentru calculatoarele Mac Pro bazată pe o soluție AMD. SAPPHIRE HD 7950 editie Mac este echipată cu 3GB de memorie GDDR5 şi cu engine-uri Dual Asynchronous Compute Engines (ACE) ce oferă o putere de calcul de până la 4.3 TFLOPS Single Precision. Oferă suport hardware pentru Open GL 4.2 şi Open CL 1.2 cât şi tehnologie AMD HD3D şi accelerare APP.

Arhitectura GCN de la AMD poate oferi suport pentru numeroase operaţiuni avansate de scalare şi post-procesare. Acestea includ de-blocking, de-noising, automatic de-interlacing, reducţie de zgomot cât şi îmbunătăţire a calităţii vizuale, precum anti-aliasing adaptiv şi filtrare de textură anisotropică independentă. SAPPHIRE HD 7950 Mac Edition beneficiază de tehnologie AMD PowerPlay ce oferă administrare automată de energie în timpul funcţionării şi asigură un consum redus de energie atunci când se află în stare idle.

Suportul de display integrat include două ieşiri DisplayPort cu o rezoluţie maximă de 3840 x 2160 per display în MacOS X. Placa este dotată de asemenea cu port HDMI 3GHz 1.4a. Această ieşire poate suporta o rezoluţie maximă de 3840 x 2160. Nu în ultimul rând, prezenţa unui port Dual-link DVI cu HDCP suportă o rezoluţie maximă de 2560 x 1600. Deoarece este un port DVI-I se pot conecta şi modele mai vechi de monitoare VGA, cu adaptorul inclus. Placa permite utilizarea simultană a două ieşiri tip display, astfel că, o configuraţie cu două monitoare poate fi setată pentru o productivitate mai bună.

Placa grafică SAPPHIRE HD 7950 ediţie Mac este compatibilă cu modelele Apple Mac Pro din 2010 şi versiuni ulterioare cu slot PCI-Express x 16. Două cabluri de alimentare cu şase pini sunt incluse. Un disc cu driverul inclus permite plăcii să fie utilizată cu sistemele de operare Mac OS X 10.7.5 (Lion), 10.8.2 (Mountain Lion) sau versiuni ulterioare.
In Windows exista suport pentru caracteristici suplimentare, inclusiv accelerare hardware sau decodare video, HDMI audio şi rezoluţii de display suplimentare.

SAPPHIRE HD 7950

SAPPHIRE HD 7950

To Top