Stiri

PlayStation Vita la Gamescom

Sony PlayStation Vita
Sony PlayStation Vita

Unul dintre cele mai interesante echipamente portabile pentru jocuri, așteptate expoziția gamescom din Köln, Germania este PlayStation Vita.
Una dintre multele inovaţii pe care PlayStation le-a adus pe piaţa jocurilor digitale în ultimii ani şi în ultimele luni, una dintre cele mai interesante pentru mine este consola PlayStation Vita”, a declarat Andrew House, Preşedinte şi CEO al SCEE.

Două stick-uri analog oferă jucătorilor o experienţă similară cu utilizarea controller-ului Dual-Shock, în timp ce ecranul OLED (organic light emitting diode) sensibil la atingere, cu diagonala de 5 inci, oferă o imagine clară. Ecranul tactil frontal şi pad-ul dorsal tactil, combinate cu tehnologia de mişcare six-axis permit utilizatorilor să interacţioneze direct cu jocurile, în trei dimensiuni, prin mişcările degetelor: „atingere, prindere, urmărire, împingere şi tragere”. Cele două camere video, montate atât frontal cât și pe spatele consolei contribuie, de asemenea, la o experiență de joc reușită.

Noi detalii despre funcţiile de conectivitate socială ale PlayStation Vita au fost dezvăluite. În momentul accesării acestora prin modelul 3G/Wi-Fi, utilizatorul este conectat în mod constant la activitatea sa curentă în lumea PlayStation, dar şi la lumea prietenilor şi a altor utilizatori. Aplicaţii speciale pentru servicii de reţele sociale, precum Facebook, Twitter, foursquare şi Skype au fost prezentate.
Sony PlayStation Vita

To Top