Stiri

POCO lansează noul telefon POCO M3 Pro 5G

POCO M3 Pro 5G
POCO M3 Pro 5G

POCO este o marcă care a câștigat teren în zona telefoanelor mobile cu modele vândute la prețuri accesibile celor mai mulți dintre utilizatori. Recent, POCO a lansat POCO M3 Pro 5G, echipat cu procesorul MediaTek Dimensity 700 5G, construit pe baza unui proces de producție pe 7 nanometri. Ecranul este și el de generație nouă având o frecvență de 90Hz pentru imagini fluide și o eficiență energetică optimă pentru o durată de viață lungă a bateriei.

”Suntem bucuroși să anunțăm că, de la lansarea POCO F1 în 2018, până la data de 6 mai 2021, POCO a atins un total de 17 milioane de unități livrate. Doar pentru POCO M3, numărul total de unități livrate la nivel global a depășit 3 milioane, de la lansarea din noiembrie 2020. Nu numai că am obținut o creștere extraordinară în ceea ce privește livrările, dar și baza noastră de fani s-a mărit rapid. Acum avem chiar și o aplicație a comunității POCO, unde fanii își pot împărtăși opiniile, acestea fiind utilizate mai târziu în dezvoltarea produselor noastre”, a declarat Kevin Qiu, Head of POCO Global.

Procesorul are o arhitectură octa-core, cu două nuclee Cortex-A76, care funcționează la viteze de până la 2,2 GHz. Unitatea centrală de procesare este asociată cu un GPU Mali-G57. Împreună cu noua tehnologie de stocare UFS 2.2, chipset-ul îi asigură telefonului toate elementele necesare distracției, se încarcă fără efort și îi permite utilizatorului să îl folosească pentru cele mai solicitante jocuri de mari dimensiuni, cu multă grafică, fișiere video și multe altele.

Ecran

Pentru a se ridica la nivelul capacității procesorului, POCO M3 Pro 5G are un display cu o rată de refresh de 90Hz. Funcția DynamicSwitch îi permite display-ului să comute automat ratele de refresh la 90Hz, 60Hz, 50Hz și 30Hz pentru a se adapta la conținutul redat, astfel consumul de energie fiind mai eficient. Ecranul FHD+ de 6,5 inchi generează imagini la o rezoluție 1080P și este dotat cu senzori de lumină pe față și pe spate. Astfel, display-ul se adapteză inteligent și precis între 4096 de niveluri de luminozitate pentru o vizibilitate optimă.

Camere foto

Configurația cu trei camere foto este formată din o cameră principală de 48MP, o cameră macro de 2MP și un senzor de profunzime de 2MP completează experiența de utilizare POCO M3 Pro 5G. Camera principală de 48MP le permite utilizatorilor să surprindă imagini mai clare și mai detaliate, în special în condiții de luminozitate redusă. Bateria de 5.000mAh, care poate oferi o autonomie de peste două zile și se poate reîncărca rapid la 18W cu ajutorul încărcătorului din cutie.

Preț și disponibilitate

POCO M3 Pro 5G este disponibil în două variante, 4GB+64GB și 6GB+128GB, la prețul recomandat de vânzare de 179 euro, respectiv 199 de euro. Disponibilitatea și prețurile la nivel local vor fi anunțate în curând.

POCO M3 Pro 5G unboxing

To Top