Stiri

Poze cu minore sexy pe MySpace

Doua fete care si-au postat poze sexy pe MySpace au dat in judecata scola unde invata..

Doua eleve de la Churubusco High School, Indiana (SUA), si-au postat poze sexy pe MySpace. Minorele s-au fotografiat in lenjerie intima si se prefaceau ca fac sex oral. Pozele postate pe MySpace puteau fi accesate doar de prietenii fetelor dar, nu se stie cum, au ajuns si pe mana profesorilor. Acestia au sanctionat cele doua fete prin excluderea lor din activitatile sportive si le-au pus sa isi ceara scuze pentru ceea ce au facut. Fetele s-au infuriat si au actionat in judecata scoala pentru ca s-au simtit umilite. Expertii spun ca au sanse sa castige deoarece fetele au facut pozele in timpul liber si nu au implicat in nici un fel numele scolii unde invata. Procesul este acum in desfasurare fetele mergand pe ideea ca le-a fost incalcat dreptul la exprimare…
Evident ca au cerut daune si cum tot am auzit povestiri cu sistemul de justitie american cred ca au mari sanse sa castige.

Va reamintim ca in martie o fata de 14 ani din New Jersey a fost arestata pentru pornografie cu copii pentru ca a post tot pe MySpace poze nud cu ea. Minora a fost eliberata ulterior dupa ce a promis ca nu mai face (pana implineste varsta legala)

fete sexy

To Top