Stiri

Premii pentru Motorola RAZR V3

Cea mai prestigioasă competiţie a industriei, evenimentul Mobile News Awards 2005 a prilejuit înregistrarea unui dublu succes pentru compania americană Motorola: Motorola a câtigat premiul “Cel Mai Inovativ Produs” pentru terminalul RAZR V3 şi premiul “Cea Mai Avansată Tehnologie” pentru modelul Motorola A1000.

RAZR V3, atât de modern şi atât de plin de stil, a fost declarat “Cel Mai Inovativ Produs” al anului, impunându-se în faţa unor concurenţi puternici. Juriul a declarat acest terminal ca fiind “pe scurt, cel mai sexy mobil din lume!”. De asemenea, RAZR V3 a impus “un nou standard pentru telefoanele mobile, fiind un adevărat produs vizionar. Stilul şi funcţionalitatea se îmbină într-un design strălucitor, care face din acest produs un accesoriu obligatoriu.”

Clasându-se cu mult deasupra produsele competiţiei, Motorola A1000 a fost declarat câtigătorul categoriei “Cea Mai Avansată Tehnologie” pentru deosebita sa funcţionalitate 3G. Juriul a fost de părere că Motorola A1000 este “cel mai bun telefon 3G de pe piaţă, cu un design deosebit. Un telefon mic, practic, ce utilizează toate avantajele tehnologiei 3G.”


To Top