Jocuri

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Jocul Prince of Persia: The Forgotten Sands Sands pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 şi PSP va fi lansat în mod oficial în România.
Jocul a fost lansat deja în America de Nord în 18 mai iar două zile mai târziu a ajuns pe continentul european. Dată fiind importanța restrânsă a pieței de jocuri din România, Ubisoft a decis ca acestă lansare să aibă loc cu aproape o lună mai târziu. Compania producătoare va organiza evenimentul oficial ce prilejuiește această lansare în data de 12 iunie, la sediul magazinului online cel.ro.

Prince of Persia: The Forgotten Sands

The Forgotten Sands reprezintă cel mai nou capitol al universului Sands of Time. După aventurile sale din Azad, eroul principal este trimis în „vacanţă” în regatul fratelui său. Ajuns la palatul lui Malik, Printul dă nas in nas cu o întreagă armată pusă pe cucerire şi cotropire. Cum forţele atacatoare par a fi în superioritate numerică, Malik decide să dezlănţuie vestita armată a Regelui Solomon. Planurile nu decurg însă conform aşteptărilor, iar Prinţul se trezeşte din nou în mijlocul unei aventuri epice în care folosindu-se de Nisipurile Timpului trebuie să salveze întregul regat de la nimicire. Cei prezenți la eveniment vor avea posibilitatea să câștige o placă de bază Intel dx58so Socket 1366 precum și alte premii interesante.

Prince of Persia

Mai multe informații privind nou joc puteți găsi pe site-ul oficial, accesibil la adresa: http://prince-of-persia.uk.ubi.com/

To Top