Stiri

Cine va prezenta emisiunea iLikeIT de la ProTV

Iulia Ionescu prezintă iLikeIT la ProTV
Iulia Ionescu prezintă iLikeIT la ProTV

iLikeIT, emisiunea IT de la ProTV ce a fost prezentată până la finele anului trecut de George Buhnici, va avea o prezentatoare la care puțini s-ar fi așteptat.

Iulia Ionescu (foto), corespondent al Știrilor PRO TV, va prezenta sezonul al 14-lea al emisiunii și va aduce cele mai noi informații din internet și tehnologie. iLikeIT va reveni pe ecrane din data de 29 februarie 2020, de la ora 10:00.

În prima ediție din acest an, telespectatorii vor afla care sunt noutățile din domeniu, prezentate la târgul CES Las Vegas. Gadgeturi inovatoare prezentate de peste 4.400 de expozanți din toată lumea, ultimele generații de televizoare 8K, care se învârt și trec foarte ușor de pe orizontal pe vertical, dar și primul model de televizor din 1945 vor putea fi văzute la iLikeIT.

Încântată și entuziasmată, Iulia este nerăbdătoare să înceapă această nouă experiență din cariera sa:

“iLikeIT este o provocare pe care am primit-o cu mult entuziasm. Abia aștept să prezint publicului materialele la care am lucrat pentru noul sezon. Îmi doresc foarte mult ca informațiile despre tehnologie și social media să ajungă la un public cât mai larg. Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare, iar noile tehnologii ne pot ajuta să ducem o viață mai bună și mai echilibrată”.

Iulia Ionescu este jurnalist de peste un deceniu și este pasionată de tehnologie, social media, sport și călătorii. Ea a lucrat în trecut la Digi24 (realizând emisiunea 2.0), iar în 2019 a plecat la ProTV.

To Top