Stiri

Record în proba de backup viteză

HP a anunțat o serie de soluții pentru backup prin care se pot salva până la 100TB pe oră și se pot recupera de date cu 40 TB pe oră. Soluțiile de deduplicare pentru familia HP StoreOnce Backup permit organizațiilor să țină riscurile sub control în condițiile unei creșteri explozive a cantității de date, protejând un volum mai mare de informații într-un timp mai scurt.

“Clienții se străduiesc să opereze cu soluții de stocare complexe și incompatibile care sunt costisitoare, dificil de administrat, ineficiente și construite pentru trecut,” a spus Dave Donatelli, Vicepreședinte Executiv și General Manager al Enterprise Group, HP. “HP transformă industria de stocare prin soluții simplificate și convergente care acoperă operațiunile companiilor de la nivel mediu până la vârful structurii, permițând organizațiilor sămaximizeze valoarea informațiilor în cel mai eficient mod posibil.”

“Pentru a rămâne competitive, procesele noastre de protecție a activității trebuie să fie sigure și să ne permită să operăm fără a afecta fluxul zilnic de lucru sau oportunitățile generatoare de venituri”, a spus John Olsen, senior vice president and chief information officer, MetroPCS Communications, Inc. “Soluția de deduplicare HP StoreOnce ne va permite acces non-stop la aplicații cu backup și recuperare de date extrem de rapide, astfel încât să ne putem servi clienții chiar și în situația unor dezastre neașteptate.”

To Top