Stiri

Router pentru conexiuni 4G/LTE

Un router cu patru antene ca niște coarne dă foarte bine în fotografiile de marketing. Zilele acestea, în cadrul Mobile World Congress 2013 de la Barcelona, D-Link prezintă o serie de soluții ce permit utilizatorilor să beneficieze de întreaga viteză și flexibilitate a conexiunilor 4G/LTE în multiple moduri deosebit de interesante. Locuința conectată LTE devine realitate cu DWR-926, un dispozitiv de acces integrat (IAD). Noțiunea de router LTE personal este ilustrată acum cu Routerul portabil NAS 4G, cu performanțe sporite mulțumită serviciilor cloud. D-Link 4G‐VDSL Hybrid Gateway este de asemenea de mare ajutor, oferind conectivitate și capabilități de load balancing. Atunci când utilizatorii au nevoie de LTE pentru aplicații solicitante, dispozitivele DWR-855 și DWR-955 de tip gateway VPN industriale machine-to-machine (M2M) redefinesc standardele de securitate și fiabilitate.

Dispozitivul DWR-926 LTE 11ac DECT IAD face posibilă conectarea de acasă la tehnologia modernă LTE. Suportă până la patru handseturi DECT pentru apeluri VoIP și oferă conectivitate wireless 11ac de mare viteză în întreaga locuință, pentru redare video high definition, apeluri VoIP și online gaming pe multiple dispozitive wireless.

Noile routere DWR-855 Coolbox HSPA+ și DWR-955 Coolbox VPN 4G LTE/HSPA sunt special proiectate pentru aplicații foarte solicitante. Ele prezintă capabilități integrate 4G LTE WAN și WLAN, dar și caracteristici avansate cum ar fi conectivitate permanentă, legături WAN redundante, și conectivitate VPN avansată, totul într-o carcasă metalică rezistentă. Atunci când condițiile presupun fiabilitate și securitate maxime, soluția perfectă o reprezintă DWR-855 și DWR-955.

DWR855_DWR-955

To Top