Stiri

Routerul D-Link DIR-845L acoperă mai bine zone cu probleme

DIR-845L

Routerul DIR-845L utilizează tehnologia bazată pe undele radio direcționale (beamforming) pentru a transmite în rețeaua wireless pe două frecvențe. Chiar și în zonele unde în trecut accesul la Internet era foarte slab, acum vă puteți bucura de avantajele unei conexiuni wireless rapide. Șase antene interne emit unde radio foarte precise care sunt continuu adaptate la condițiile în schimbare. Aceasta permite acoperire optimă în orice mediu cu un semnal wireless uniform, cea ce oferă fiecărui utilizator performanțe maxime. Drept rezultat, transferul de date este unul de mare viteză, ideal pentru gaming și transmiteri video fără întreruperi.

DIR-845L

DIR-845L este fratele mai mare al routerului SmartBeam DIR-645 și presupune două module radio pentru 2,4 și 5 GHz. Aceasta asigură suficientă lățime de bandă disponibilă, indiferent dacă rulați material video de pe YouTube, downloadați fișiere mari sau ascultați muzică din playlist-ul local. Performanța maximă este asigurată și prin cablu: în spatele routerului DIR-845L se regăsesc patru porturi LAN gigabit, ceea ce conferă conectivitate dispozitivelor staționare. Având drept referință vitezele gigabit, prin proiectarea portului WAN (care stabilește conexiunea la Internet), D-Link oferă excelență routerelor pentru Cloud de mulți ani si este pregatit pentru vitezele superioare din viitor.

Pentru asigurarea și menținerea securității, DIR-845L criptează rețeaua radio cu ajutorul WPA/WPA2 și blochează atacurile de pe Internet prin funcțiunile unui firewall dublu (NAT/SPI). Alte caracteristici de ajutor: zona de guest din rețeaua WLAN poate asigura doar acces la Internet, ascunzând alte fișiere sau dispozitive față de vizitatori. Noul standard IPv6 este, de asemenea, suportat. D-Link a încorporat și multiple tehnologii ce reduc consumul energetic în timpul funcționării contante a echipamentului. Porturile LAN neutilizate sunt astfel închise, iar rețeaua radio funcționează doar în intervale orare predefinite.

Routerul DIR-845L SmartBeam poate fi comandat acum la distribuitorii D-Link din România. Prețul recomandat de vânzare în retail este aproximativ 415 RON + TVA.

To Top