Stiri

Samsung ATIV cu Windows 8

Samsung ATIV Family

Samsung a anunțat lansarea noilor dispozitive ATIV bazate pe platformele Windows 8 pentru Smart PC-uri și tablete și Windows Phone 8 pentru smartphone-uri.

Odată cu lansarea sistemelor de operare Microsoft Windows 8 și Windows Phone 8, Samsung prezintă „ATIV”, noul brand sub umbrela căruia se află dispozitivele prevăzute cu Windows.

Samsung ATIV Smart PC de 11,6 inci și ATIV Smart PC Pro reprezintă noua generație de dispozitive inteligente ale companiei. Modelele dispun de un sistem de andocare cu tastatură inclusă, ce le permite utilizatorilor să opteze cu ușurință între forma de notebook și cea de tabletă, pentru mobilitate și productivitate maxime.

Ecranul avansat cu suport multi-touch pentru 10 degete reprezintă un salt tehnologic în materie de interactivitate, depășind capabilitățile funcției tradiționale pentru 2 degete.

Pe lângă intrările obișnuite, ATIV Smart PC și ATIV Smart PC Pro sunt dotate cu S Pen, ce permite utilizatorilor să scrie sau să schițeze oriunde s-ar afla, pentru un maxim de productivitate. La fel ca un instrument de scris obișnuit, stiloul digital Wacom vine în întâmpinarea rigurozităților designerilor profesioniști, cu ajutorul celor 1024 de niveluri de sensibilitate la presiune. Aplicația preinstalată S Note însoțește S Pen, pentru o utilizare simplă și intuitivă a acestuia.

ATIV Smart PC și ATIV Smart PC Pro au o grosime de numai 9,9 mm, respectiv 11,9 mm. Procesorul Intel Core i5 cu care este echipat ATIV Smart PC Pro este ideal pentru conținutul multimedia, în timp ce noua generație a procesorului Intel Atom de pe ATIV Smart PC este recomandat utilizatorilor fără pretenții.

Cele două dispozitive includ USB 2.0 (Smart PC), USB 3.0 (Smart PC Pro), mHDMI, miniSD și două porturi adiționale USB 2.0 integrate în tastatură. În plus, ATIV Smart PC oferă o durată de utilizare a bateriei de până la 13,5 ore, în timp ce ATIV Smart PC Pro, una de 8 ore.

Samsung ATIV Family

To Top